Adisek1337 114 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Nick: Adis -_- Opis problemu: Od tygodnia mam nowego laptopa i borykam się z problemem czarnych pasków po bokach ekranu przeszkadza mi to w grze i nigdy nie lubiłem tak grać na win 7 jeszcze udało mi się to zrobić ale na win 10 nwm jak. ScreenShoot: Na screenie tego nie widać widać że bez pasków ale naprawdę są System operacyjny: (XP/Vista/7/8/10 i inne) :10 Kontakt: (gg/steam/pw): Pw Inne: Liczę na szybką pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fame 19 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Może nie masz ustawionej wielkości ekranu. Zobacz w ustawieniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 musisz wejść w ustawienia karty graficznej i ustawić cos tam żeby obraz był rozciągnięty na cały ekran. Chodzi o to ze rozdzielczość na pulpicie rozni sie z rozdzielczością w grze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Wchodzisz w gre-> options->Wideo-> i tak ustawiasz sobie rozdzielczosc i dajesz fullscreen i zapisz (jak grasz ns) a jak na steam to w steam dajesz biblioteka->ppm na csa->wlasciwosci->na pierwszej stronie masz ustawienia uruchamiania czy jakoś tak-> tak wpisujesz -stretchaspect ->zatwierdzasz. Powinno pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crystal SexMasterki 275 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Musisz zmienić rozdzielczość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi