Zygus 2 407 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 (edytowane) Wzór: Twój nick: Zygi Nick oskarżonego: Pajac :-) IP/SID oskarżonego (komenda status):#7 Pajac :-) STEAM_2:0:1866330110 176.113.207.139 Nonsteam KontoNEO Godzina i data przewinienia:nieistotna ale od 14 Opis sytuacji:Gracz gra na AB Dowody (demo, screeny, świadkowie):http://amxbans.cs-classic.pl/bans/44763.html @GrzegorzxD Nikt o tak nie może sobie wejść na twój nick posiadając hasło.Po za tym nie chodzi tutaj o ciebie ;p Edytowane 29 Kwietnia 2017 przez Zygi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzxD 220 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 (edytowane) Dobra wszystko fajnie ale to nie ja mu dałem tego bana na jeden dzień Ja mu wczoraj dałam na 3h za obrazę admina i strażnika, więc to nie ja mu dałem, Ktoś proszę cie żebyś sprawdził kto wbił na mój nick o 20:45 i kto dał bana i sprawdzic ip ale , w sumie mam hasło podejrzewam jedna osobe. No nawet jeśli to i tak nie dawałem mu bana za skargę wolę to pozostawic Opiekunowi #Edit nie ważne już mniejsza o to :v Edytowane 29 Kwietnia 2017 przez GrzegorzxD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Ja mam pytanie dlaczego tacy gracze wogóle mogą grać na serwerze? To, że administracja prawie wogóle nie wchodzi na serwer i nie banuje takich graczy to o czymś chyba świadczy... Nie tylko ja to widzę, ale odkąd @Ktoś. zaczął wprowadzać zmiany serwer z dnia na dzień upada bo nikt nie wejdzie i nie pobanuje tych graczy co szkodzą serwerowi. A dlaczego? Dlatego, że admini piszą rezygnacje, bo nie chce im się po prostu angażować w serwer. Jak dla mnie wszystko byłoby dobrze gdyby opiekunowie nie wprowadzali co chwile zmian które i tak niczego nie zmieniły na lepsze. Za czasów gdy Gang_plebanii czy zyguś byli opiekunami na serwerze panował porządek i serwer był od rana do wieczora pełny, a teraz nawet w o 17 w piątek czy sobotę 5-6 osób na serwerze to max. Każdy kto wejdzie na serwer i zobaczy co się tam dzieje od razu ucieknie i powie swoim kolegom ze w życiu nie widział gorzej wyglądającego serwera. Radzę się zastanowić opiekunom czy dalej chcą prowadzić w ten sposób serwer, bo na chwilę obecną nie widzę tego serwera w elicie tej sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vabastian 169 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Więc gracz Pajac dostaje perma za AB. I następnym razem proszę osoby nie wnoszące nic do tematu, ani nie związane ze skarga o nie wypowiadanie się pod nią. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vabastian 169 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi