undeR 14 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 1. Nick: `eP | undeR 2. Imię: Dawid 3. Wiek: 17 4. Znajomość AMX (1-10): 7/10 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Opłata admina (składka) [tak/nie]**: Tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: https://www.gametracker.com/player/`eP | undeR/193.33.177.101:27156/ 8. Parę słów o sobie **: Mam na imię Dawid, mam 17 lat. Interesuję się informatyką, a głownie grafiką. Lubię również gotować, uprawiać sport m.in. piłkę nożną, siatkówkę. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Hmm, więc zacznę od pierwszego protego argumentu, mam na to czas i chęć. Mogę grać od rana, wieczorami, nocą. Kolejny argument jest taki, że lubię pomagać po prostu, znam się na rzeczy i wiem, że nikogo nie zawiodę jesli chodzi o tą kwestię. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Nie posiadam, chociaż zakupię, bo zauważyłem w wymaganiach, że to konieczne. 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Różnie jak widać po GT tak po 2-4 godzinki. Czasem nawet dłużej. 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): W dni robocze głównie wieczorem chociaż zdarza się, że rano. Weekendy rano, wieczorem i nocą. 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 4-5 lat. 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak, posiadałem i to nie jednego, opiekunem też byłem. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 (edytowane) Jak najbardziej Na tak +wiek +doświadczenie +pomocny,miły,kulturalny i spokojny chłopak +amx doobre +ma duże Chęci a to jest najważniejsze Edytowane 30 Kwietnia 2017 przez Wercia. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wonsky 220 Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 (edytowane) Moje zdanie do tego podania jest mieszane. Starasz się o admina w oczy, się nie rzucasz, ale np. ja cie rzadko widzę na serwerze, problemów żadnych nie sprawiasz. Więc moim zdanie można dać mu szansę i dać okres próbny na 2 tygodnie. Edytowane 1 Maja 2017 przez aktywny.!? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buhahaha Leszko xd 91 Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Jestem na tak i na nie xd Więc dwutygodniowy okres próbny można dać na spokojnie ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Dla mnie też jesteś mało widoczny . Ale mam okulary , więc może potrzebuje mocniejszych szkieł Reszta wymagań jest , więc okres próbny 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Discus 254 Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Przyjęty na okres próbny. Witaj w drużynie wykaż się i chciałbym Cię częściej widywać 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Discus 254 Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi