FRYTA 62 Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 (edytowane) 1. Twój Nick:_F_R_Y_T_A_ 2. Kto zawinił? (admin/gracz):Gracz 3. Nick oskarżonego:Skąpek <3 4. Steam_ID oskarżonego: 5. Data i godzina zdarzenia:02.05.2017r g.19:55 6. Mapa:jb_carceris_021 7. Opis sytuacji:Gracz był w ct ,chciał strzeliły mi karniaka ale przypadkiem strzelił we mnie dwa razy i mnie zabił kłamał ,że strzelił we mnie raz a tak naprawde strzelił we mnie dwa razy wszystko działo sie w 9 rundzie.Prosze koledze dac ban na dwie godziny za kłamstwo oraz fk na mnie. 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie):http://320879.node60.pukawka.pl/dem-jb_carceris_021-1493746080-1493748840.zip 9. (DEMO)Wynik/numer rundy/czas:9 runda Edytowane 2 Maja 2017 przez FRYTA 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI 117 Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 (edytowane) Jezu fryta serio ci się chce pisać skargę od razu co przewinienie? Zamiast wytłumaczyć mu że postąpił źle i chcesz freeday'a czy może nawet i zabawe to ty os razu piszesz skargę. Myślę że gdybyś skopiował dmg jaki ci dal z konsoli to myślę że by ci uwierzył a nawet przeprosił Wedlug mnie skarga jest oczywiście słuszna ale takie nabijanie tematów jak można to rozwiązać zwyklym daniem freeday'a lub zabawy już mnie totalnie denerwuje . Edytowane 3 Maja 2017 przez RUDI 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stąpek <3 1 Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 (edytowane) Chce tylko dołożyć że proponowałem freeday'a ale nie odzywał się,Sh4rd powinien potwierdzic Edytowane 2 Maja 2017 przez Stąpek <3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxtin 90 Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Reprezentujesz czysty debilizm, adminujesz na 1 vs 1 to idź tam, a nie psujesz nam tu grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYTA 62 Opublikowano 3 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 (edytowane) Po pierwsze jak miałem sie odzywać jak miałem perm-mute a po drugie byłeś świecie przekonany ,że tylko raz we mnie strzeliłeś a tak naprawde strzeliłeś we mnie dwa razy i zrobiłeś fk.No i po 3 teraz zobacze jakieś przewinienie i napisze do admina na u@ i on nie zareaguje to pisze skarge. Pozdrawiam #edit Maxtin nie psuje gry tylko chce żeby każdy trzymał się regulaminu.I jeszcze nie zabronisz mi grać na jaki my kolwiek serwerze. #edit nic mi shard nie mówiłeś czy chce freedaya a po drugie jak zrobiły fk to czm kłamał i sie wypierał ,że strzelił we mnie raz ??? Edytowane 3 Maja 2017 przez FRYTA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Mort| 249 Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Skąpek proponował freeday'a i pytał się czy chcesz. Masz knebla i mute, ale mogłeś na u@ napisać że chcesz fd za tego freekill'a nie zrobiłeś tego bo pisałeś inne rzeczy typu: "skarga leci" itd. a potem prosiłeś na u@ żebym dał na sayu link do skargi. Skarga słuszna ale nie potrzebna. FD by wystarczył lub zabawa dla tt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Proszę pana bo on strzelił we mnie dwa razy, a powiedział że jeden >.< Nie rozumiem po co ta skarga została napisana. Takie emocje w tobie są, że przez taką głupotę skargę piszesz? Gracz Stąpek dostaje upomnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi