tesukichcasupreme 1 Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 (edytowane) 1. Twój Nick; te suki chca supreme 2. Kto zawinił? (admin/gracz); admin 3. Nick oskarżonego; geniuse 4. Steam_ID oskarżonego to raczej macie 5. Data i godzina zdarzenia 21:17 (?) 6. Mapa - 7. Opis sytuacji: Nie mam pojęcia komu przydzielacie admina ale jest to pod wielkim "XD". Pokusiłam się o założenie tu konta nawet. Gram sobie spokojnie, pomagam randomowemu koledze bo mu broń zniknęła, to mówię co ma zrobić... I mute? Za co? Brak mutacji. Rozumiem zdarza się, ok. Upominam się 1, 2, 3. W końcu zostaję skwitowana od innego gracza nie niczym innym jak "mam to w ***" ;). Jeśli wasz przykładny admin, nie reaguje na wyzwiska lecące co słowo a mutuje bez upewnienia się za brak mutacji to ja nie wiem. Tyle ode mnie. Eldo. Admin ma dawać przykład, a nie być tępą dzidą, nie pozdrawiam. 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie) W sourcebansach macie. Edytowane 2 Maja 2017 przez tesukichcasupreme Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazuya 16 Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Po przeczytaniu tego zastanawiam się czy to jest bait czy po prostu masz problemy jakieś. Masz w regulaminie, że mikro od mutacji lub +16. Kiedy chciałaś mu pomóc i wytłumaczyć mogłaś mu napisać zamiast gadać. Co za problem napisać żeby użył ALT+TAB i tyle? A co do " wyzwisk " to każdy gracz ma prawo dać upust emocjom kiedy mu coś nie wyjdzie, ale są pewne granice których pilnujemy. Poza tym składasz skargę i oczekujesz, że admini będą sami szukać całego zajścia bo Tobie się nie chce? Chyba jesteś strasznie niepoważna. Za takie zachowanie szczeniackie + obrażanie admina dałbym Ci perma. Tyle z mojej strony. Pozdrawiam. Kazuya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crypton2309 104 Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Nie widzę tutaj żadnego problemu Geniuse stosował się do regulaminu mógł nie wiedzieć że jesteś dziewczyną (wiele razy sam miałem problem z rozpoznaniem ) i dał ci muta . Wystarczyło napisać prywatną wiadomość do administracji na u@ i wytłumaczyć gdybyś tak zrobiła gwarantuje ci że dostałabyś unmute . Co do wyzwisk jest dokładnie tak jak napisał @Kazuya . Dodam jeszcze że jeżeli piszesz już skargę wypadało by zachować przynajmniej trochę kultury . Skarga odrzucona . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crypton2309 104 Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi