Kaczorek 58 Posted May 4, 2017 Share Posted May 4, 2017 (edited) Twój nick: Kaczorek (:|>* Wiek: 16, skończone Kilka słów o Tobie: Mam na imię Kacper, wołają Kaczy jak kto woli, w cs-a gram od 5 lat bodajże. Interesuje się piłką (każdą), sportem, e-sportem. Dlaczego starasz się o tę funkcję?: Staram się o tą funkcję, gdyż czasami gdy jestem na serwerze ludzie zachowują się jak "zwierzęta". Skracają, wyzywają się itp. A admina brak na serwerze. Więc chciałbym tego zaprzestać. Dużo ludzi mnie kojarzy na serwerze, Ci starsi i Ci nowi, więc popularność jest na +. Chciałbym wspomnieć, że jest to 2 podanie jakie kiedykolwiek pisałem i z poprzedniej funkcji admina zrezygnowałem z powodu braku czasu, aczkolwiek teraz mam go o wiele więcej :). Czy posiadasz doświadczenie jako admin?: Tak, posiadam i to właśnie na tym serwerze. Znajomość AMX (dobra, słaba / 1-10): Mocne 8 (nie które rzeczy wymagają tylko powtórzenia) Staż w grze: 5lat Link do Twojego GameTrackera: http://www.gametracker.com/player/Kaczorek (%3A|>*/193.33.176.143:27015/ Ile czasu możesz poświęcać serwerowi? (dni robocze, weekendy):Dni robocze pn-pt. od 2-5/6 h, w weekendy ile moge. (nawet do 12 h) Czy uiścisz składkę adminowską?: Jeśli będzie taka potrzeba, nie mam nic przeciwko. Pozdrawiam, Kaczorek Btw. GT bedzie roslo z kazdym dniem Edited May 4, 2017 by Kaczorek 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ewcia 155 Posted May 4, 2017 Share Posted May 4, 2017 Jestem za okresem próbnym. Jest dość ogarnięty, bycie adminem nie jest mu obce, a w tej chwili ktoś do pomocy by się przydał. Minusem jest słabe GT, ale myślę, że warto dać mu szansę na poprawę. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ada 98 Posted May 5, 2017 Share Posted May 5, 2017 Również jestem za okresem próbnym + Ogarnia+ Często zgłasza mi na u@ jakieś przewinienia niesfornych graczy + Miał już admina+ Dobra znajomość amx+ W amxbans tylko 1 ban - Słabe GT 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rias Gremory 2,604 Posted May 5, 2017 Share Posted May 5, 2017 Ja także jestem za okresem próbnym. Nie było z Tobą żadnych problemów więc myślę, że teraz też nie będzie. Ostateczne zdanie pozostawiam @Zygi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zygus 2,413 Posted May 5, 2017 Share Posted May 5, 2017 Miałeś tutaj admina,nie pamiętam aby były z tobą jakiekolwiek problemy,Gt lepsze od poprzedników piszących podanie. Przyjęty na okres próbny 10 dni Zapraszam na PW. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zygus 2,413 Posted May 5, 2017 Share Posted May 5, 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts