krzychux 378 Posted May 5, 2017 Share Posted May 5, 2017 Imię:Krzysiek Wiek:19 Kontakt:pw,steam,ts Twój nick na TS3:krzychux Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?:Ponieważ chce pomóc w rozwijaniu sie tego tsa oraz nie dopuścić do takich sytuacji jakie miały już miejsce prowokowanie , wyzywanie itp bo jestem na to uczulony,zdaje sobie sprawe z tego że nie znam sie z takim adminem jak MajuN bo z Kardziem Rozmawiałem Z Pynią mam dobry kontakt, wiec myśle że mógłbym sie nadawac na to stanowisko , oczywiście wiem że również tu będą odpowiedzi na nie ponieważ niektórzy ludzie mnie nie lubią no cóż bywa;p , więc mam nadzieje że bedziemy dobrze wspolpracowac. Ile czasu spędzasz na TS3:Jestem Codziennie od 2-5 h wiec moge jak najbardziej pomoc rozwiazywac problemy. Czy posiadasz admina na innym TS3?:Nie, nie posiadam. Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10):myśle że taka 7 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3:Napewno podstawy dodawanie rang,banowanie,kickowanie,tworzenie kanałów itp Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie):oczywiście że tak Czy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie):Tak,w wieku 14 lat ;p 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BorixxX 1,350 Posted May 5, 2017 Share Posted May 5, 2017 Jak najbardziej na tak +Wiek +Znajomosc teamspeaka +Nie jest toksyczny +Nie prowokuje do klotni 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Major|W 33 Posted May 5, 2017 Share Posted May 5, 2017 (edited) Na NIE -Interpunkcja, interpunkcja... Masz reprezentować sieć serwerów, a nie znasz języka, którego uczysz się od dziecka. -Stylistyka ohydna -Niczym się nie wyróżniasz Pozdro i powodzenia Edited May 5, 2017 by Major|W 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł. 3,324 Posted May 5, 2017 Share Posted May 5, 2017 (edited) 22 minuty temu, Major|W napisał: -Masz reprezentować serwerownię *sieć serwerów, nie myl pojęć ;p Wracając do meritum... Może byłbym na tak, ale nie wiem, Kristof był u nas adminem kilka razy i nie pamiętam żeby były z nim jakieś "większe" problemy. Fakt, nie znam go od strony ts'a, nie wiem jak się tam zachowuje, ale no proszę was, mało kto jest tam poważny, a jeśli nawet są tam sztywniacy, to można ich policzyć na palcach jednej ręki (tak zgaduję). Dziwne trochę, czasami wpadam na ts'a i nigdy nie możemy się zgadać, ale to pewnie przez różnice gier, bo głównie do tego używam tego ts'a... Tak czy inaczej jestem na nie z jednego dużego powodu: ^ten temat. 25 kwietnia, pożegnałeś się z nami oficjalnie, a teraz piszesz podanie, minęło zaledwie parę dni od tamtego "wydarzenia". Zdecyduj się, czy chcesz być z nami, czy odpuszczasz sobie, bo nie chcę żeby to było jak w przypadku pewnego byłego członka UBT sprzed baaaardzo dawna, mowa tu o @Nikotyna, który był z nami przez moment, dostał posadę, a potem zniknął bez śladu (starsi userzy będą wiedzieli o kogo mi chodzi) lub przypadek @Chloe, która po otrzymaniu opiekuna postąpiła podobnie. Edited May 5, 2017 by Kasia! Przecinek przed "lub", no pięknie, pięknie. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaito 180 Posted May 5, 2017 Share Posted May 5, 2017 Na nie: mała aktywność, mało rozpoznawalny na ts, piękny polski. A poza tym jesteś od tej grubej kurwy 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shinatobe 98 Posted May 5, 2017 Share Posted May 5, 2017 Na nie. Aktywność na ts3 Rozpoznawalność Interpunkcja (Polecam zakupić słownik języka Polskiego, lub zawrócić do podstawówki w celu douczenia się) Domyślam się, że znajomi z "Dj'owni" zaczną się wypowiadać + "głosy" niektórych mogą "ważyć" nieco więcej, lecz to i tak nic nie zmieni :V Pozderki nara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SASU 430 Posted May 5, 2017 Share Posted May 5, 2017 (edited) Krzysiek jest bardzo często na tsie. Fakt, może krzysiu pisał pożegnanie, ale przecież to nie wykreśla go z tsa gdzie może być aktywny i taki jest cały czas. W każdej chwili może napisać powitanie powrotne ;D Myślicie że wszyscy admini tsa to pełna kulturka ? spokój ? opanowanie ? haloooo... realia są inne. Ja jestem na TAK. Edited May 5, 2017 by Kasia! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaito 180 Posted May 5, 2017 Share Posted May 5, 2017 4 minuty temu, Sasquatch napisał: Nie prowokuj znów, przypomnij sobie jak było z kulturą na tsie u Ciebie. Wspaniały się znalazł, do wszystkiego. Krzysiek jest bardzo często na tsie. Fakt, może krzysiu pisał pożegnanie, ale przecież to nie wykreśla go z tsa gdzie może być aktywny i taki jest cały czas. W każdej chwili może napisać powitanie powrotne ;D Vaito i po co ten atak ? Spójrz w lustro pajacu Myślicie że wszyscy admini tsa to pełna kulturka ? spokój ? opanowanie ? haloooo... realia są inne. Ja jestem na TAK. XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bracon33 36 Posted May 5, 2017 Share Posted May 5, 2017 Jestem na Tak -Często na Ts -Wiek -Znajomość Teamspeka Umciaak a ty i Vaito nie znacie ich i proszę o niewtrącanie się 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasia! 3,386 Posted May 5, 2017 Share Posted May 5, 2017 W tym momencie podziękujemy pewnym użytkownikom którzy tu się "wybili" na spamie. Pośmialiśmy się i dziękujemy za śmieszkowanie. Za bezsensowne i nic nie wnoszące posty nagradzam warnami. Dziękuję dobranoc. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts