krzychux 378 Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Imię:Krzysiek Wiek:19 Kontakt:pw,steam,ts Twój nick na TS3:krzychux Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?:Ponieważ chce pomóc w rozwijaniu sie tego tsa oraz nie dopuścić do takich sytuacji jakie miały już miejsce prowokowanie , wyzywanie itp bo jestem na to uczulony,zdaje sobie sprawe z tego że nie znam sie z takim adminem jak MajuN bo z Kardziem Rozmawiałem Z Pynią mam dobry kontakt, wiec myśle że mógłbym sie nadawac na to stanowisko , oczywiście wiem że również tu będą odpowiedzi na nie ponieważ niektórzy ludzie mnie nie lubią no cóż bywa;p , więc mam nadzieje że bedziemy dobrze wspolpracowac. Ile czasu spędzasz na TS3:Jestem Codziennie od 2-5 h wiec moge jak najbardziej pomoc rozwiazywac problemy. Czy posiadasz admina na innym TS3?:Nie, nie posiadam. Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10):myśle że taka 7 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3:Napewno podstawy dodawanie rang,banowanie,kickowanie,tworzenie kanałów itp Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie):oczywiście że tak Czy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie):Tak,w wieku 14 lat ;p 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Jak najbardziej na tak +Wiek +Znajomosc teamspeaka +Nie jest toksyczny +Nie prowokuje do klotni 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major|W 33 Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 (edytowane) Na NIE -Interpunkcja, interpunkcja... Masz reprezentować sieć serwerów, a nie znasz języka, którego uczysz się od dziecka. -Stylistyka ohydna -Niczym się nie wyróżniasz Pozdro i powodzenia Edytowane 5 Maja 2017 przez Major|W 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 (edytowane) 22 minuty temu, Major|W napisał: -Masz reprezentować serwerownię *sieć serwerów, nie myl pojęć ;p Wracając do meritum... Może byłbym na tak, ale nie wiem, Kristof był u nas adminem kilka razy i nie pamiętam żeby były z nim jakieś "większe" problemy. Fakt, nie znam go od strony ts'a, nie wiem jak się tam zachowuje, ale no proszę was, mało kto jest tam poważny, a jeśli nawet są tam sztywniacy, to można ich policzyć na palcach jednej ręki (tak zgaduję). Dziwne trochę, czasami wpadam na ts'a i nigdy nie możemy się zgadać, ale to pewnie przez różnice gier, bo głównie do tego używam tego ts'a... Tak czy inaczej jestem na nie z jednego dużego powodu: ^ten temat. 25 kwietnia, pożegnałeś się z nami oficjalnie, a teraz piszesz podanie, minęło zaledwie parę dni od tamtego "wydarzenia". Zdecyduj się, czy chcesz być z nami, czy odpuszczasz sobie, bo nie chcę żeby to było jak w przypadku pewnego byłego członka UBT sprzed baaaardzo dawna, mowa tu o @Nikotyna, który był z nami przez moment, dostał posadę, a potem zniknął bez śladu (starsi userzy będą wiedzieli o kogo mi chodzi) lub przypadek @Chloe, która po otrzymaniu opiekuna postąpiła podobnie. Edytowane 5 Maja 2017 przez Kasia! Przecinek przed "lub", no pięknie, pięknie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Na nie: mała aktywność, mało rozpoznawalny na ts, piękny polski. A poza tym jesteś od tej grubej kurwy 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinatobe 98 Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Na nie. Aktywność na ts3 Rozpoznawalność Interpunkcja (Polecam zakupić słownik języka Polskiego, lub zawrócić do podstawówki w celu douczenia się) Domyślam się, że znajomi z "Dj'owni" zaczną się wypowiadać + "głosy" niektórych mogą "ważyć" nieco więcej, lecz to i tak nic nie zmieni :V Pozderki nara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SASU 430 Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 (edytowane) Krzysiek jest bardzo często na tsie. Fakt, może krzysiu pisał pożegnanie, ale przecież to nie wykreśla go z tsa gdzie może być aktywny i taki jest cały czas. W każdej chwili może napisać powitanie powrotne ;D Myślicie że wszyscy admini tsa to pełna kulturka ? spokój ? opanowanie ? haloooo... realia są inne. Ja jestem na TAK. Edytowane 5 Maja 2017 przez Kasia! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 4 minuty temu, Sasquatch napisał: Nie prowokuj znów, przypomnij sobie jak było z kulturą na tsie u Ciebie. Wspaniały się znalazł, do wszystkiego. Krzysiek jest bardzo często na tsie. Fakt, może krzysiu pisał pożegnanie, ale przecież to nie wykreśla go z tsa gdzie może być aktywny i taki jest cały czas. W każdej chwili może napisać powitanie powrotne ;D Vaito i po co ten atak ? Spójrz w lustro pajacu Myślicie że wszyscy admini tsa to pełna kulturka ? spokój ? opanowanie ? haloooo... realia są inne. Ja jestem na TAK. XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bracon33 36 Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Jestem na Tak -Często na Ts -Wiek -Znajomość Teamspeka Umciaak a ty i Vaito nie znacie ich i proszę o niewtrącanie się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 W tym momencie podziękujemy pewnym użytkownikom którzy tu się "wybili" na spamie. Pośmialiśmy się i dziękujemy za śmieszkowanie. Za bezsensowne i nic nie wnoszące posty nagradzam warnami. Dziękuję dobranoc. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi