Bellow 78 Posted May 7, 2017 Share Posted May 7, 2017 1. Twój Nick:B3LL0W 2. Kto zawinił? (admin/gracz):gracz 3. Nick oskarżonego:MaxTin 4. Steam_ID oskarżonego:http://steamcommunity.com/id/JmKrL/ 5. Data i godzina zdarzenia:2-17-05-07 6. Mapa:jb_dusty_v1 7. Opis sytuacji:obrażanie innych graczy 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie):Norbeusz,MrocznyZiemniak, 9. Wynik/numer rundy/czas:15-30 (nie pamiętam dokładnie) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeremaya Gattwold 1,228 Posted May 7, 2017 Share Posted May 7, 2017 Dodaj jeszcze demo, bo tam to za bardzo nir mam jak tego sprawdzić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxtin 90 Posted May 7, 2017 Share Posted May 7, 2017 (edited) Uwaga! skarga która nie zawiera dowodu zostanie automatycznie zamknięta i nie sprawdzona. Zabrania się pisania "dodam demko gdy się pojawi" itp. nie masz demka - nie piszesz skargi. Wnoszę o odrzucenie skargi ponieważ: Nie ma mojego steam id, nie ma demka. Na Jb Dusty sam prowokowałeś swoim piskliwym głosem b3llow więc, teraz nie graj tcnotki na forum XD. Edited May 7, 2017 by Kasia! Kolor czerwony tylko dla administracji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bellow 78 Posted May 7, 2017 Author Share Posted May 7, 2017 ale ile obób może potwierdzić wam że maxtin obraza na serwerze "non-stop" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeremaya Gattwold 1,228 Posted May 7, 2017 Share Posted May 7, 2017 Ale ile mam czekać na demo? Jezeli nie wiesz co to steam ID to sprawdź w internecie. Bez dema nie przyjmę skargi. Wstaw ponownie, ale tym razem poprawnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeremaya Gattwold 1,228 Posted May 7, 2017 Share Posted May 7, 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts