kuhta - スナイパ 1 Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 (edytowane) No i coż tutaj jest mały teamacik do dyskucji bo mi sie wydaje, że Pułkownik {P} nie powinien byc klasa premium lecz superpremium - Powody: +10 dmg do kazdej broni głownej (zrozumiał bym +7 do m4 a +5 do ak ) bo ak tak czy siak bez buffow bije wiecej niz m4 , statystki czyniace go dosyc tankowatym ( dzisiaj mialem sytuacje, ze strzelalem sie na blisko z pulkownikiem moja klasa chorazy strzelilem go 3 razy on stracil ledwo 100 przy maxowaniu kondycji przez uzytkownika pulkownika), jak narazie to tyle - postac moze i nie musi wejsc na poziom SP ale przynajmniej przydaly by jej sie nerfy na statystyki czy opis . KUHTA PS; mam nadzieje ze zostanie to rozpatrzone PS2; prosil bym o link do opisu updatu z nowymi klasami, perkami ITP - jezeli wgl jest to gdzies opisane Edytowane 7 Maja 2017 przez kuhta - スナイパ Kolejny PS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEWENS 123 Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Według mnie nie ma powodu by Pułkownik był zaliczany do klas Super premium ponieważ to głównie level gra na codmodzie a Pułkownik tak jak wiele innych klas w miare levelowania jest coraz lepszy a nie przez to że jest przesadzony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Nie zakładaj nowych tematów . Są od tego odpowiednie działy na tym forum w których rozmawia się o takich propozycjach czy problemach. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi