kuhta - スナイパ 1 Posted May 7, 2017 Share Posted May 7, 2017 (edited) No i coż tutaj jest mały teamacik do dyskucji bo mi sie wydaje, że Pułkownik {P} nie powinien byc klasa premium lecz superpremium - Powody: +10 dmg do kazdej broni głownej (zrozumiał bym +7 do m4 a +5 do ak ) bo ak tak czy siak bez buffow bije wiecej niz m4 , statystki czyniace go dosyc tankowatym ( dzisiaj mialem sytuacje, ze strzelalem sie na blisko z pulkownikiem moja klasa chorazy strzelilem go 3 razy on stracil ledwo 100 przy maxowaniu kondycji przez uzytkownika pulkownika), jak narazie to tyle - postac moze i nie musi wejsc na poziom SP ale przynajmniej przydaly by jej sie nerfy na statystyki czy opis . KUHTA PS; mam nadzieje ze zostanie to rozpatrzone PS2; prosil bym o link do opisu updatu z nowymi klasami, perkami ITP - jezeli wgl jest to gdzies opisane Edited May 7, 2017 by kuhta - スナイパ Kolejny PS Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEWENS 123 Posted May 7, 2017 Share Posted May 7, 2017 Według mnie nie ma powodu by Pułkownik był zaliczany do klas Super premium ponieważ to głównie level gra na codmodzie a Pułkownik tak jak wiele innych klas w miare levelowania jest coraz lepszy a nie przez to że jest przesadzony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MajuN 682 Posted May 7, 2017 Share Posted May 7, 2017 Nie zakładaj nowych tematów . Są od tego odpowiednie działy na tym forum w których rozmawia się o takich propozycjach czy problemach. Zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts