Jump to content

CODMOD - Klasa P

Recommended Posts

No i coż tutaj jest mały teamacik do dyskucji bo mi sie wydaje, że Pułkownik {P} nie powinien byc klasa premium lecz superpremium - 

Powody: +10 dmg do kazdej broni głownej (zrozumiał bym +7 do m4 a +5 do ak ) bo ak tak czy siak bez buffow bije wiecej niz m4 ,

statystki czyniace go dosyc tankowatym ( dzisiaj mialem sytuacje, ze strzelalem sie na blisko z pulkownikiem moja klasa chorazy strzelilem go 3 razy on stracil ledwo 100 przy maxowaniu kondycji przez uzytkownika pulkownika),

jak narazie to tyle - postac moze i nie musi wejsc na poziom SP ale przynajmniej przydaly by jej sie nerfy na statystyki czy opis . KUHTA

PS; mam nadzieje ze zostanie to rozpatrzone

PS2; prosil bym o link do opisu updatu z nowymi klasami, perkami ITP - jezeli wgl jest to gdzies opisane

Edited by kuhta - スナイパ
Kolejny PS

Według mnie nie ma powodu by Pułkownik był zaliczany do klas Super premium ponieważ to głównie level gra na codmodzie a Pułkownik tak jak wiele innych klas w miare levelowania jest coraz lepszy a nie przez to że jest przesadzony.

Nie zakładaj nowych tematów . Są od tego odpowiednie działy na tym forum w których rozmawia się o takich propozycjach czy problemach. Zamykam.

• MajuN locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy