Fresh321 0 Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 1. Serwer:Cs-Classic cod 45k2. Nick: Pro100WCzache3. Imię: Maciek4. Wiek:185. Znajomość Amxx(0/10):7/106. Mikrofon(Tak/Nie):tak7. Składka(Tak/Nie):tak8. Czas spędzony na forum:malo ale nadrobie to szybko.9. Opisać siebie:jestem maciek mam 18 lat ,interesuje sie sportem mecze ,siatkowka,noga i td ,jestem z zawodu kucharzem kocham gotowac moge gotowac godzinami w wolnym czasie zajmuje sie kulturystyka z kolegami .10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera:poniewaz gram juz sporo zara 80h jestem aktywny pomoge wam z cziterami czesto gram wiec bede ogarnial serwer jak bede mogl ,admini i td .11. Linki do reklam:12. Co zrobisz gdy:-Ktoś używa dopalaczy:zalezy co jezeli aim to ban odrazu jezeli wh to wchodze na spekta obserwuje jezeli wh daje ssy-Gdy ktoś nadużywa micro:daje mute graczowi lub kicka -Nadużywa Kultury na serwerze:ban za obaze 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam):steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylym cie 11 Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Jestem na nie:-brak reklam- pierwszy post i od razu podanie//Edit-spam w temacie. wiem ze nie powinno sie pisac w podaniach ale ,admini na serwerze siewam przydadza gram duzo,posty nadbije w swojim czasie one nie sanajwazniejsze,reklamy zrobie zara kącze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh321 0 Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 wiem ze nie powinno sie pisac w podaniach ale ,admini na serwerze sie wam przydadza gram duzo,posty nadbije w swojim czasie one nie sa najwazniejsze,reklamy zrobie zara kącze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAŁy 16 Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Na NIE -nie ma reklam -wgl postów -nie widzę cie teraz na serwie ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waryjat 42 Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Jestem na NIE. Konto założone tylko po to żeby podanie złożyć. Wymagania!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Na NIE brak wymagań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 NIE Aktywność na forum H na forum Konto dla podania MOJA PODSZYWA !!! Brak wybagań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 A ty czasem nie miałeś tej 13 czy 15?NIE- mało godzin dziennie poswieczasz na serwie- h na forum + aktywnośc pkt. 12 ile bana.. za mikro, kulture..Złóż podanie za 2 tyg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumsi 13 Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Na Nie -brak reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienio92 37 Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Jestem na Nie Mało godzin na serv Mało postów na forum Widziałem cię może z 5 razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Na NIE ! - dawno Cie nie widzialem na serverze - brak reklam - Malo aktywnosci na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Na NIE Konto dla podanie Nie widze cie czesto na serwie Brak reklam Złoz podanie za 2 tygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Na Nie. Brak Wymagań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: napisz podanie kiedy będziesz spełniał wymagania. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi