xKardzio 668 Opublikowano 11 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Nick: xKardzio Powód: Problemy z internetem Czas nieobecności: Nie mogę dokładnie tego określić. Co chwile skoki do 60% packet lossa Coś od siebie: - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 11 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Próbowałeś włożyć do ryżu? Mi to zawsze pomaga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 11 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 8 minut temu, Jochanan Dionizy Chrisitan napisał: Próbowałeś włożyć do ryżu? Mi to zawsze pomaga. no. Nawet robiłem wloncz i wyloncz i nie działa :/ spójność plików tez nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 11 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 A kopniaka mu dałeś? Wiesz upuść z pierwszego piętra i powinien działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 17 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi