Marcys 0 Opublikowano 11 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Twój nick: MarcysKto zawinił? (Admin/Gracz): MesioNick gracza/admina na którego składasz skargę:IP/SID oskarżonego:Godzina i data zdarzenia: 11.05.2017 21:30Dowody (demko/screeny/świadkowie):Opis sytuacji: Grałem sobie na serwerze, po czym przyszedł Mesio i dał mi permanentnego bana nie pisząc nawet przyczyny. Screeny godne podziwu... Liczę na odbanowanie mnie w najbliższym czasie:) Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 11 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Masz podaną przyczynę, nie umiesz czytać? Skarga jest do odrzucenia a ja zapraszam do działu próśb o UB i czekam na ss'y. Oto Twój link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/bans/46147.html 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darker 139 Opublikowano 11 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 James0v wyjaśnił. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darker 139 Opublikowano 11 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi