CYGAN xD 44 Opublikowano 12 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 1. Nick: #CYGAN 2. Imię: Rafał 3. Wiek: 14 lat 4. Znajomość AMX (1-10): Myślę, że 6/10 (Można chwilkę posiedzieć i ogarnąć) 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Składka (tak/nie): Raczej tak (mam inny wybór? xD) 7. Link do swojego GameTracker'a**: https://www.gametracker.com/player/#CYGAN/193.33.177.166:27015/ 8. Parę słów o sobie **: Cześć! Mam na imię Rafał mam 14 lat i pochodzę z województwa Mazowieckiego. Jestem miłym i spokojnym człowiekiem, dlatego ciężko mnie zdenerwować. Od małego uwielbiałem grać w strzelanki takie jak Cs 1.6. Kiedy szukałem w internecie jakichś fajnych gierek przypadkowo trafiłem na forum CS. Classic i zobaczyłem, że można pobrać jedną z wielu wersji tejże gry. Jako że kilka serwerów z tej sieci jest już zapisanych więc postanowiłem pograć trochę i mi się spodobało. Moją przygodę z ZombieExpMod 4.3 rozpocząłem pod koniec roku 2016. Pograłem na tym serwerze około 2 miesięcy i koniec. Po prostu znudził mi się wtedy przerzuciłem się na nasz serwer Jailbreake gdzie obecnie jestem strażnikiem. Jednakże przyszedł czas na powrót więc postanowiłem napisać to podanie ^^. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym zostać administratorem, ponieważ dowiedziałem się, że macie braki w administracji, a gracze którzy nie znają regulaminu łamią bardzo dużo podpunktów. A to z kolei utrudnia grę innym ludziom i zniechęca do wspólnej rozgrywki. I chciałbym pomóc w pilnowaniu tej gromadki małych "zombiaczków" 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Nie 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Tak 3 może 4 godziny (jeśli będzie z kim grać) 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze 16-22 Weekendy 10-22 (w tych godzinach mogę wejść ^^) 13. Staż w Counter-Strike 1.6: Około 3 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Jestem strażnikiem na JB jak napisałem wyżej, aczkolwiek mam tam do czynienia z AMX'em ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Liczę na pozytywny odbiór jak i ocenę mojego podania Pozdrawiam, Rafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AhMeD*DeToNaToR*.* 119 Opublikowano 13 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Mimo że od jakiegoś czasu nie pogrywam na serwerze jestem za okresem próbnym dla ciebie. +/-wiek +/-gt +fajnie rozpisane podanie +/- amx można trochę podciągnąć (gdy miałem admina trafiały się przypadki że musiałem robić wszystko przez konsole wiec znajomość komend się przyda) Tak jak wyżej jestem za okresem próbnym 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 16 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 (edytowane) Przyjęty na okres próbny 7 dni. Edytowane 16 Maja 2017 przez mn9 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 16 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi