Andryej 1 Opublikowano 14 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 1. Twój Nick : Haziy 2. Kto zawinił? (admin/gracz): Admin 3. Nick oskarżonego: Crypton2309 4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_0:0:82219049 5. Data i godzina zdarzenia: 12-13-16 20:56 6. Mapa: de_dust 2 7. Opis sytuacji: w dniu 12-13-16 zostałem zbanowny przez Cryptona2309 poniewaz mialem nieodpowiedni nick i zostałem zbanowany perm a według regulaminu powinienem zostac zbanowany na: 3.11 Wulgarne/obraźliwe nicki: Ban 30 min 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://dd2csgo.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&searchText=jebać+kurwy+z+classica&Submit= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAYZOOO 134 Opublikowano 15 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Czytając Twoją skargę myślałem "Chyba musiał nieźle wkurzyć Cryptona skoro ten dał mu aż perma". Jednak potem zobaczyłem twój dawny nick. Nie ukrywam, że przesadziłeś, pewnie nawet nie miałeś lepszego powodu do ustawienia takiego nicku. Nie będę jednak się wypowiadać w tej sprawie, bo to już najlepiej Crypton oceni, jednak mogę od siebie dodać, że Twoje obecne zachowanie na serwerze jest niemalże wzorowe. Nie drzesz się, mówisz info, nie przeklinasz ponad miarę, po prostu chciałbym widzieć wiecej takich graczy <- informacja do Cryptona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazuya 16 Opublikowano 16 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Z tym permem to już przesada xd za nawet obraźliwy nick można zbanować maksymalnie na kilka godzin jeśli upomnienie o zmianę go nic nie da. Myślę, że szybko zostaniesz odbanowany. + dla Layzo. Mam podobne zdanie na Twój temat. Pozdrawiam, Kazuya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crypton2309 104 Opublikowano 16 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 (edytowane) W roli wyjaśnienia bo jeszcze nie widziałem tak śmiesznej sytuacji w skargach . Dla wszystkich niewiedzących drogi "Andrzej" zwany kiedyś Hazi był u nas administratorem lecz jego zachowanie było tak dziecinne że wyleciał , począwszy od stworzenia drugiego konta na forum (podszywającego się pod gracza KASKADA) i zlożenia na nim jeszcze jednego podania nie wiadomo po co . Kiedy zabrałem mu admina i chciałem wyjaśnić sytuacje dziwnym trafem ignorował wszystkie moje wiadomości po czym wszedł na serwer i ustawił nick " Jebać kurwy z classica " . Jeżeli chcesz ub możesz napisać do mnie na steamie a zastanowię się nad tym . Skarga odrzucona Pozdrawiam Edytowane 16 Maja 2017 przez Crypton2309 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crypton2309 104 Opublikowano 16 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi