Stary Niko 68 Opublikowano 16 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 (edytowane) Nick: Niko Powód rezygnacji: Musze zrobic sobie przerwe a nwm ile ona bedzie trfala jestem znudzony DR, a nie chcem trzymac miejsca jako nieaktywny admin mam nadzieje ze szybko mi te chenci do gry na DR powrucom i brak czasu mam tego czasu coraz mniej. Cos od siebie: chcialbym jeszcze podzienkowac za danie szansy jako admin milo sie gralo i dzienkuje za pomoc w amx itp.. Jak to ja musze dodac Milej gry panowie i panie na DR. ps. sorry za orto Edytowane 16 Maja 2017 przez Stary Niko 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 16 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 3maj się stary 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 16 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Jak przepraszasz za ortografie to chyba należy ją poprawić. Mogę się nie znać, ale tak powinno się zrobić. Czasami trzeba sobie odpocząć. Mi zazwyczaj styknie tydzień i już mam nową chęć na grę. Oby twoje zamiłowanie do DR wróciło jak najszybciej. Miłego odpoczynku. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 16 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Trzymaj sie i szybko wracaj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 16 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 16 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Dzięki za współpracę.Mam nadzieję,że niedługo tutaj wrócisz Flagi zabrane. Powodzenia. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 17 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi