Gość Itachi Uchiha Opublikowano 18 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 (edytowane) Twój nick:M3LI40D4S Nick oskarżonego: Daumian IP/SID oskarżonego (komenda status):31.0.123.149 Nonsteam KontoNEO Godzina i data przewinienia: mniej więcej 15:33 Opis sytuacji:Gracz łamie regulamin. Chodzi mi o to,że powiedziałem ,,Dawaj na scouty bez zooma''gracz się zgodził,ale zoomował ,chociaż był w ct, a ct nie może kłamać Dowody (demo, screeny, świadkowie): @Rumunejszyn Edytowane 18 Maja 2017 przez Itachi Uchiha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumu. 109 Opublikowano 18 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 (edytowane) Potwierdzam. Wbiłem na serwer podczas pojedynku na scouty, M3LI40D4S (aka Yato!) zaproponował pojedynek bez używania lunety (scopea). Daumian grający po stronie ct zgodził się, lecz i tak używał lunety (scopea) a zapytany przez M3LI40D4S (aka Yato!) czy go używa zapierał się wszystkiemu nie jednokrotnie. 4.10 Klawisze mają zakaz okłamywania/żartowania sobie z więźniów [...] Edytowane 18 Maja 2017 przez Rumunejszyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzxD 220 Opublikowano 18 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 (edytowane) Serio i takie coś skargę pisac. Nie wiem czy się śmiać czy płakać może będę milczeć: Edytowane 18 Maja 2017 przez GrzegorzxD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViXaPiXa 221 Opublikowano 18 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 gracz miał prawo użyć zooma nawet jak powiesz bez zooma to ma prawo używać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 19 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 To trzeba było go kicknąć, albo po prostu powiedzieć, że zrobił błąd. Nie będę banował za coś takiego. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 19 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi