Long way to hell 13 Opublikowano 18 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Witam pewnie -_- już mnie nie pamięta ale kiedyś byłem tutaj adminem na cod modzie i bardzo częstym graczem ;P i po długiej przerwie chciałbym zapytać czy jest możliwość dołączenia do waszej serverowni z naszym (ekipa byłej administracji Pompa Team Arena 1v 1) z naszym własnym server aim map arena 1 v 1 i co by się z tym wiązało. Prosiłbym o jakikolwiek kontakt na forum bądź na steam : https://steamcommunity.com/id/Krisalator/ Pozdrawiam Long Way To Hell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 18 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Przecież my już mamy serwer arena 1 vs 1 Podeślij link do gametrackera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 18 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 6 minut temu, GryTrean napisał: Przecież my już mamy serwer arena 1 vs 1 Podeślij link do gametrackera Niech nic nie podsyła, od kiedy to pozwalamy na rozsławianie swoich serwerów cs na naszej sieci? Z takimi sprawami to tylko i wyłącznie piszesz do @-_- a nie robisz tematy z zapytaniem. Wątpię żeby minka wyraził chęć współpracy, bo kiedyś mówił, że nie przyjmujemy innych serwerów do naszej sieci (mogę się mylić). Tak czy inaczej pisz do w/w gościa i tyle, oczywiście na PW, wtedy najszybciej Ci odpisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 18 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Napisz z tym do @-_-. Ja również wątpię, że coś takiego zaistnieje, ale nic nie zaszkodzi zapytać. Temat zamykam. Wgl czemu to jest w dziale GRAFIKI? WTF? Znowu się mylicie. Poradniki/Pytania są od poradników i pytań o GRAFIKĘ! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi