Ikillyou 0 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Jak myślicie,Real ma jeszcze jakieś szanse? by zdobyć mistrzostwo ? ma -11 pkt. Przegrana Realu z Betisem mnie zaskoczyła. Ale nie mogę nic złego powiedzieć o wczorajszym meczu Barcelony z Levante . Jakie jest wasze zdanie Barcelona odda jakieś pkt. Dla Galacticos ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 według mnie juz nie ma szans ciezko im bedzie odrobic straty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Real nie ma szans. Bardzo mnie to cieszy, ponieważ jestem wielkim fanem Barcelony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolcano 0 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Tym razem uda sie Barcelonie wygrac ligę o ile Athletico Madryt nie pokrzyżuje im planów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0th1ng 0 Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Nie ma szans wygrac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT 0 Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Moim zdaniem , real ma oczywiście szanse . Piłka nożna jest tak nieobliczalnym sportem , że wszystko jest możliwe .Skoro real mógł mieć słaby kawałek sezonu to tym bardziej może mieć go barcelona . Real przegrał już 2 mecze przez błędy sędziego , licze , że już nie będzie podobnych sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer_Kill_0-0 16 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!chy 0 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 nie ma szans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistermax 0 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Real to szmata barca to mistrz świata Real niema szans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bay! 0 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Ni ma Ale to szansa dla słabszych klubów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schabusss :D 0 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 mistermax, powinieneś złapać warna ! a co to tematu ! to moim zdaniem Real ma zerowe szanse ! Stawiam na Barcelone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT 0 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Real to szmata barca to mistrz świata Real niema szansPokazujesz swoje "gimbusowskie" zachowanie ( nie obrażając gimnazjalistów ) . Przez takich idiotów jak walka pomiędzy realem i barceloną nie jest fair play . Oczywiście każdy może mieć swoje zdanie ( oprócz takich lam jak ty ) , moje zdanie jest takie , że barcelona to symulanci i pedałki xD , oczywiście bez obrazy =] . Np. Messi , który ma siniaka i jest znoszony na noszach HAHAHAHAHAHHA . Ronaldo może grać 70 min z barcą z wybitym barkiem . Oczywiście zaznaczam , że nie jestem fanem realu tylko Milanu i Chelsea , ale te symulacje barcelony mnie rozśmieszają i wkurwiają . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IksDe 0 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Dla mnie zawsze Real będzie miał szansę tyle na ten temat; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieberlOve[x] 0 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Nie lubię Realu. Na pewno już nie ma szans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vPerfect 0 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Dla mnie ma 2% szans Ale musi wszystko wygraćNie lubię realu ani barcyJak widać .PSG PSG PSG jedna nadzieja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DSTP-.- 0 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Ma szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dz!oBaK 0 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Ma szanse ale mala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi