RaMbOtendobry 8 Opublikowano 20 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 1. Nick: Jemilo (dawniej RaMbO) 2. Imię: Bartek 3. Wiek: 17 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 9 5. Sprawny i działający mikrofon**: TAK 6. Składka (tak/nie): Płacone wcześniej (dawny admin) 7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/292733 8. Parę słów o sobie **: Zwykły 17 latek, chodzę do technikum mechanicznego w Kielcach. Interesuje się motoryzacją, muzyką oraz na pół ekstremalną jazdą na rowerze, lubię też pograć w komputer. Jestem miły, koleżeński i raczej spokojny dopóki mnie toś nie zdenerwuje. Jednakże myślę, że stali gracze na serwerze dobrze mnie znają i mają o mnie pozytywne zdanie. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym powrócić do grona administratorów na tym serwerze z prostych powodów m.in.: chęć pomocy innym adminom i graczom na serwerze, utrzymanie porządku na serwerze (wiem, że jest już parę adminów, ale myślę, że kolejna para rąk się przyda). 10. Steam_ID: http://steamcommunity.com/id/rambo741852 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: teraz na tygodniu trochę mało, ale w weekend'y sporo. Zaczną się wakacje - jeszcze więcej. 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze jak już to 18-22, weekendy 12-24 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: Ponad 2,5r ponad 1800h 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak posiadałem na tym serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAYZOOO 134 Opublikowano 20 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 + posiadał rangę admina + zna sourcebans + jest aktywny na serwerze + jest znaną postacią naszego serwera JESTEM NA TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luqi 17 Opublikowano 21 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Aktywność na serwie + Działający mikrofon + Znajomość SB + Posiadanie admina + Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warzywa 9 Opublikowano 21 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Aktywny na serwerze + Dobra znajomość SB + Posiadał admina + Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukson 40 Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 (edytowane) Wiek + Zna SB + Posiadał admina + Moja opinia jest taka że miałeś dużo razy admina i po paru tygodniach z niego rezygnowałeś już parę razy co nie jest zbyt odpowiedzialne jak dla mnie i moim zdaniem nie jest nam potrzebna taka osoba wśród adminów. Jestem na NIE Edytowane 22 Maja 2017 przez Kukson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geniuse 10 Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Aktywny na serwerze + Dobra znajomość SB + Posiadał admina + Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Saper 35 Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 +Aktywny +Doświadczony +Dobra Znajomość SB +Znany i lubiany na serwerze Jestem Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najeks 12 Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 -mala aktywnosc, wbijasz pare razy a pozniej znikasz na pare dni. +zna SB, posiadał admina -sądze, że chcesz admina tlyko po to, że znów chcesz zacząć grać na serwie(a bez admina to tak dziwnie) i pozniej znow zrezygnujesz jak ci sie odwidzi jak napisal to kukson. Jestem na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crypton2309 104 Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Kiedy ostatnio miałeś admina twoja aktywność była mocno słaba lecz kiedy dawałem ci szansę ty jej i tak nie wykorzystywałeś . Teraz byłoby tak samo . Podanie odrzucone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crypton2309 104 Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi