Martuś 41 Opublikowano 21 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 (edytowane) 1. Nick: ≡Martuś≡ 2. Imię: Marta 3. Wiek: 17 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 10 5. Sprawny i działający mikrofon**: oczywiście 6. Składka (tak/nie): tak 7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/455581 8. Parę słów o sobie **: Nazywam się Marta i chodze do mat-fiz w Szczecinie. interesuje sie sportem, extremalna jazda na rowerze, bieganiem, motocyklami i samochodami . Jestem optymistyczna osoba, zabawna i zawsze usmiechnieta, zawsze chetna do rozmowy i pomocy innym. W wolnym czasie jezdze po lasach rowerem, tancze, spiewam i gram na kompie. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Jestem czesto na serwerze i nienawidze chiterów, non stop przeklinajacyh osob i piszczacych dzieci +8. Sluze pomocą w moim czasie wolnym. Mam duzo znajomych z serwera, ktorzy czesto pisza ze na serwerze jest chiter , że ktoś przeszkadza w komunikacji itp. 10. Steam_ID: STEAM_0:0:99609707 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: wystarczająco dużo 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): w tygodniu 18-21 w weekendy: 19-2 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 1000godz 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak Edytowane 21 Maja 2017 przez Martuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAYZOOO 134 Opublikowano 21 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 + posiadała rangę admina + jest aktywna na serwerze + podobno zna sourcebans + każdy na serwerze ją zna i szanuje - niestety Twoja aktywność na forum jest troszkę niska, nie spełniasz wymogu 10 postów w kandydaturze na admina. Popraw aktywność na forum, wtedy będę na tak (zakładając że podanie zawiera rzetelne informacje), póki co jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andryej 1 Opublikowano 21 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Jestem na tak potrzeba wiecej adminow na serwerze a pozatym jest jedna z najlepszych i szanowanych osob na servie pozdrawiam andryej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOT SKUNIK 58 Opublikowano 21 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Osoba godna tego stanowiska ;D + na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luqi 17 Opublikowano 21 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 - Znajomość SB + - Działający mikrofon + - Aktywność na serwie + - Posiadanie admina + Popraw aktywnosc na forum i bedzie GIT. Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukson 40 Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Wiek + Zna SB + Posiadała admina + Aktywna na serwerze + Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazuya 16 Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Z tym kontem na forum tylko do podania bym się kłócił bo nie spełniasz przez to wymagań które MUSISZ spełniać jako admin. Rzadko Cię ostatnio widuje na serwerze co właśnie pokazuje Twoja aktywność. Popraw aktywność na serwerze jak i na forum. Na razie jestem na nie. Pozdrawiam, Kazuya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najeks 12 Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 + posiadala admina + aktywna oraz zna ja wielu graczy +znajomosc sourcebans + nie sprawia problemow jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Saper 35 Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Cóż Ja tam się nie muszę zastanawiać z tego co pisze zna się na tym wierze jej tylko zgadzam się z Kazuyą masz mało czasu na forum z tym że na serwerze może nie ale to z forum tak xD Cóż tak czy inaczej Jestem na Tak Tylko polataj trochę po forum pozapoznawaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 +aktywna na serwerze +Opanowana i spokojna osoba +Rozpoznawalna przez wielu graczy - słaba aktywność na forum Jestem za okres próbnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crypton2309 104 Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Zapraszam na Pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crypton2309 104 Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi