HsFataL 7 Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 (edytowane) Nick:HsFataL Data zdarzenia :dziś 05.25 Osoba/y na którą chcesz złożyć skargę: Browar czy jakos tak ADMIN SERWERA 1v1 W CSGO Opis Sytuacji :Jest to najgorszy admin jakiego widziałem na serwerach w cs go przeklina na voic chacie.Dostał bólu dupy że go zabijam co arene to mnie zbanował gdy miałem staty 6-12 XD Obraża graczy,nie wie kiedy kto ma haxy kiedy nie,nie umie adminować jak bym miał tak wymieniać jego wady to do jutra by sie nie skączyło jednak na zaletach po 3 sekundach wiec coś jest nie tak i prosze mnie odbanować nick HsFataL. A to coś prosze zbanować albo przynajmniej wyrzucić z administracji przynajmniej serwer na tym zyska,myśli że ma admina i może se banować każdego i nikt nie złoży skargi o prosze niespodzianka. Dowód : nie wiem macie link do mojego profilu http://steamcommunity.com/profiles/76561198362584701/ 460 godzin w cs go,35 lvl exp,mam wart ekwipunek z 19 euro i co mam jeszcze dać na dowód że nie cheatowałem? moje staty 6-12 + jeszcze miałem lagi i mnie zbanował XD już wole 5 latka na admina niż tego przyjeba Edytowane 25 Maja 2017 przez HsFataL zły nick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzeł 216 Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 1. Skarga bez wzoru. 2. Kultura osobista i obrażasz w skardze... 3. Brak dowodu... 4. Dostałeś bana za rushowanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzeł 216 Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi