pozdro495 11 Posted May 27, 2017 Share Posted May 27, 2017 (edited) 1. Nick:TRASH (GOD HAND) 2. Imię: Radosław 3. Wiek: 1998.09.16 (leci 19) 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 4 dość dawno nie bawiłem sie w admina :) 5. Sprawny i działający mikrofon**: Tak oczywiście 6. Składka (tak/nie): Czasami coś bd mógł rzucić 7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/678034 8. Parę słów o sobie **: Jestem Radek znajomi mowią do mnie Risu gram w cs od czasów 1.6 czyli ponad 7 lat Interesuje się muzyką,motoryzacją. Dawniej grałem dość sporo konkursów w cs Kilka pykło nie powiem aktualnie pracuje i uczę sie w Technikum Gastronomicznym. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Gracze wykorzystują bugi wyzywają się są agresywni a nikt nie ma co z tym zrobić stąd moje podanie. Oraz kolejna rzecz chciałbym zmienić coś na tym serwerze. I zwiekszyć ilość graczy 10. Steam_ID:STEAM_1:1:209771788 http://steamcommunity.com/id/TRASHXXX Jest to moje 2 konto stare konto sprzedalem gdyż miałem na nim gry w które zwyczajnie nie grałem A więc tak jestem smurfem. 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:1-2 h dziennie w ciagu tyg w weekend nawet 6h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):Zależne od pracy. 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: Około 4 lata (z przerwami) 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): W Cs:GO na jednym serwerze w cs 1.6 posiadałem własną sieć serwerów Edited May 30, 2017 by pozdro495 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samobójca 115 Posted May 31, 2017 Share Posted May 31, 2017 Jestem na tak. Miałem styczność z tym graczem, jest sympatyczną i uprzejmą osobą. Zna regulamin, pomaga nowym graczom... osobiście wydaje mi się, że posiada wszystkie cechy potrzebne do stanowiska na admina. Jedno ale... podałeś link do GAME ME nie z DiabloModa ^.^ Poza tym wszystkie wymagania spełnia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,987 Posted June 4, 2017 Root Share Posted June 4, 2017 Zapraszam na PW. Przyjęty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,987 Posted June 4, 2017 Root Share Posted June 4, 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts