ZabityZaBity 117 Opublikowano 28 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 (edytowane) Opis Problemu: Cs włacza sie normalnie bez problemów. Kłopot zaczyna sie wtedy gdy próbuje dołaczyć do gry (obojętnie czy turniejowy, deathmatch czy uproszczony). Włacza sie ekarn łądowania, ładuje sie trochę, następnie przestaje i wyrzuca mnie na pulpit rownocześnie wyłaczając gre i ukazują mi sie załączone komunikaty. Próbowałem juz w zasadzie wszystkiego co w takim wypadku radzą osoby z podobnym problemem, ktory po jakims tam updacie był często spotykany. Najbardziej mnie dziwi to że po usunięciu gry i zainstalowaniu jej ponownie mogłem rozegrać 2 truniejowe mecze i dopiero wyskoczył bład i znów mogłem rozegrać jeszcze jeden mecz. Teraz za każdym razem wyskakuje mi problem. Już nie wiem co mam z tym zrobić. ScreenShoot: System na którym aktualnie grasz: 7 https://zapodaj.net/8935ddcf8c4d8.jpg.html Edytowane 28 Maja 2017 przez ZabityZaBity 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczorek 58 Opublikowano 28 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Jest napisane jak byk, że włączyłes debugowanie w Visual Studio. Wyłącz je i powinno być git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZabityZaBity 117 Opublikowano 28 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 nie pomogło ktoś ma inny pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 31 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Usuń folder który Ci wyskoczy po wywalebiu i odśwież pulpit, wejdź w grę i dołącz jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi