ZabityZaBity 117 Posted May 28, 2017 Share Posted May 28, 2017 (edited) Opis Problemu: Cs włacza sie normalnie bez problemów. Kłopot zaczyna sie wtedy gdy próbuje dołaczyć do gry (obojętnie czy turniejowy, deathmatch czy uproszczony). Włacza sie ekarn łądowania, ładuje sie trochę, następnie przestaje i wyrzuca mnie na pulpit rownocześnie wyłaczając gre i ukazują mi sie załączone komunikaty. Próbowałem juz w zasadzie wszystkiego co w takim wypadku radzą osoby z podobnym problemem, ktory po jakims tam updacie był często spotykany. Najbardziej mnie dziwi to że po usunięciu gry i zainstalowaniu jej ponownie mogłem rozegrać 2 truniejowe mecze i dopiero wyskoczył bład i znów mogłem rozegrać jeszcze jeden mecz. Teraz za każdym razem wyskakuje mi problem. Już nie wiem co mam z tym zrobić. ScreenShoot: System na którym aktualnie grasz: 7 https://zapodaj.net/8935ddcf8c4d8.jpg.html Edited May 28, 2017 by ZabityZaBity 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaczorek 58 Posted May 28, 2017 Share Posted May 28, 2017 Jest napisane jak byk, że włączyłes debugowanie w Visual Studio. Wyłącz je i powinno być git Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZabityZaBity 117 Posted May 28, 2017 Author Share Posted May 28, 2017 nie pomogło ktoś ma inny pomysł? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Złota Owca 624 Posted May 31, 2017 Share Posted May 31, 2017 Usuń folder który Ci wyskoczy po wywalebiu i odśwież pulpit, wejdź w grę i dołącz jeszcze raz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts