DAAMIAAN 16 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Twój nick: DAMIAN Nick oskarżonego: Shadow IP/SID oskarżonego (komenda status): Nie zdążyłem sprawdzić bo kaczorek dał mi bana za bicie poza strefa, a później shadow już nie wbił xd Godzina i data przewinienia: 2017-06-02 17:41 Opis sytuacji: Shadow uciekł z tt jak doszedłem do kolejki, gadał że nic nie zrobił chociaż nawet w konsoli miałem "Shadow dead" i że dla niego 3 h to nic. Chwile później napisał że jeżeli nawet dostanie bana to pogra se na innym serwerze i podał nazwę innej sieci. Później pisał że jak dostanie bana za reklame to zmieni se IP i znowu wbije. Dowody (demo, SS, świadkowie): Kiedyś dr miał hltv ale teraz nie ma... Na serwerze był jeszcze Shiko czy jakoś tak. Później wbił kaczorek ale tego już pewnie nie widział :/ Nagrywałem jeszcze filmik na yt tyle że zapomniałem włączyć record i tego nie mam. Na logach widać to dobrze tyle że musiałby je sprawdzić opiekun :/ Uwagi (opcjonalne): Dowody nie wiem jakie mogłem mieć jeżeli nawet hltv nie ma więc logi zostają ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maus 833 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 (edytowane) Jezeli opiekun znajdzie troche czasu (lecz ma nieobecnosc) MOZE sprawdzi logi (jezeli jestes pewny dnia, godziny i minuty to dobrze, jak nie to popraw) Jezeli chodzi o sid to w logach jest (nie wiem jak z ip) Nastepnym razem rob ss'y lub jak dostales bana to otwierasz konsole w menu szukasz gdzie on to pisal i wpisujesz screenshot czy jakos tak. I jak cos hltv na tym serwerze sie recznie odpala wiec czasem jest czasem nie Edytowane 3 Czerwca 2017 przez Mausik.! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi