eqk 440 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Reżyseria: Tom McCarthy, Kyle Patrick Alvarez, Gregg Araki, Carl Franklin, Helen Shaver, Jessica Yu Scenariusz: Broam Yorkey, Elizabeth Benjamin Gatunek: Dramat Premiera: 31 marca 2017 Produkcja: Północna Kalifornia Opis Serialu: Serial opowiada o uczniu szkoły średniej - Clay'u Jensen'ie, który pewnego dnia odnajduję pod swoim domem paczkę wypełnioną siedmioma kasetami. Jak się okazuję, nagrała je Hanna Baker - koleżanka Claya, która popełniła samobójstwo. Na kasetach nagrane jest 13 powodów, które doprowadziły do tej tragedii. Każda historia opowiada o innej osobie, która ma być również adresatem taśm. Po przesłuchaniu kaset, ma za zadanie przekazanie ich kolejnej osobie. Trailer: źródła: https://pl.wikipedia.org/wiki/Trzynaście_powodów#Produkcja http://www.filmweb.pl/serial/Trzynaście+powodów-2017-762209 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Emm co to ma być? Gdzie coś od Ciebie? Po info to na filmweba się wchodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 6 minut temu, Rias napisał: Emm co to ma być? Gdzie coś od Ciebie? Po info to na filmweba się wchodzi On to chyba proponuje, żeby to obejrzeć, skoro nic nie dodał od siebie, bo najwidoczniej nie chce komuś zdradzać co się tam dzieje serial obejrzałem:Polecam 9/10 ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Polecam serial z całego serduszka, zrobiony z głową i z przesłaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 W sumie,dość długo się zbieram aby zobaczyć ten serial,ale jak czytam różne opinie na Jego temat to coraz bardziej Chcę mi się Go obejrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 (edytowane) Fajny serial. Szkoda, że Clay umiera. Edytowane 7 Czerwca 2017 przez Kasia! Co za troll. Nie czytać tego! Fake xD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 36 minut temu, Jeremaya Gattwold napisał: Fajny serial. Szkoda, że Clay umiera. Co to za spoilery 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Również polecam, @CiapatyMurwa też poleca, bardzo pokochał serial i jeden kawałek z niego. btw. https://www.youtube.com/watch?v=KtlgYxa6BMU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Touka 3 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Bardzo fajny serial i też polecam Szkoda, że nie wrzucili tam większej ilości znanych aktorów, to więcej osób byłoby skłonnych przysiąść i zacząć oglądać :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 (edytowane) Mnie się podobał, byłem ciekawy why i how ;3 Ale niektórzy nie mogą dotrwać do 4 odcinka @dieta moja sygna xD Edytowane 9 Czerwca 2017 przez CiapatyMurwa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi