orzeł 216 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Witam! Otwieram szybką rekrutację, ponieważ potrzebujemy nowych adminów. Oczekuję minimalnej aktywności na forum i oczywiście wysokiej na serwerze. 1. Nick: 2. Imię: 3. Wiek: 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 5. Sprawny i działający mikrofon (Tak/Nie): 6. Opisz Siebie w kilku słowach oraz napisz jeden powód, czemu akurat Ty masz zostać adminem: 7. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze? (dziennie): 8. W jakich godzinach grasz (Dni robocze, weekendy)**: 9. Staż w grze Counter Strike Global Offensive: 10. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: ** - bardzo ważne, bez tego punktu podanie zostanie odrzucone |ZAKAZ OCENIANIA PODAŃ| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperitta 50 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 1. Nick: Kacperitta 2. Imię: Kacper 3. Wiek: 18 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 7/8 , będzie 10/10 jak sobie wszystko przypomnę 5. Sprawny i działający mikrofon**:Tak 6. Składka (tak/nie):Tak 7. Link do swojego GameMe**: http://www.gametracker.com/player/Kacperitta/212.91.26.61:27045/ 8. Parę słów o sobie **:Siemka mam na imię Kacper,mam 18 lat i mieszkam w Wałbrzychu.Lubię uprawaić sport i ćwiczyć , interesuje się wojskiem w przyszłości chcę zostać zawodowym żołnierzem. Jestem osobą dosyć aktywną w internecie , jest ze mną szybki kontakt steam/ts/fb. Jako uczeń przesiaduję na serwerze w godzinach wieczornych po kilka godzin. Wiadomo nie samym cs'm się żyję gram też w lola. Często byłem banowany na zagranicznych serwerach za aimlocka . Mam mało godzin w cs's ale moja ranga to supreme.Co tutaj więcej pisać , dozobaczenia na serwerze 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Jestem na serwerze często , jakiś nie fart jak nie ma adminów online i dzieję się wtedy masakra na serwerze. Głownie to mnie zmobilizowało do tego żeby złożyć podanie.Jeszcze Ziemniak powiedział żebym złożył podanie.Zasady są po to żeby je przestrzegać. 10. Steam_ID:STEAM_1:1:170028933 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:2/3 godziny na spokojnie 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):W dni robocze od 16 do 19 , w weekendy różnie zależy jak jestem w domu 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: około 700godzin 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Najpierw posiadałem Admina a następnie awansowałem na Opiekuna Serwera w pewnej sieci serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzeł 216 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Przyjmuję na okres próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wredny 7 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 1. Nick: Wredny 2. Imię: Mateusz 3. Wiek: 29 lat 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 5 5. Sprawny i działający mikrofon**: obecny 6. Składka (tak/nie): tak oczywiscie 7. Link do swojego GameTrackera**: http://www.gametracker.com/player/wŖعdրy/212.91.26.61:27045/ 8. Parę słów o sobie **: Siemanko nazywam sie Mateusz pochodze z Malborka aktualnie mieszkam z rodziną (Żona , córeczka 3 lata , młody 1 roczek) w Niemczech tez tu pracuje jako mechanik (mechatronik) samochodowy .No co mogę powiedzieć jestem osobą juz trochę straszą zdyscyplinowaną nie lubię chamstwa , uważam ze ludzie powinni mieć do siebie szacunek i tak sie też odnosić . przeklinam zdarzy się ale nie przy dzieciach . Jestem stanowczy lecz nie agresywny . 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Gram na tym serwerze juz od dłuższego czasu . Szczerze atmosfera jest fajna tylko w tedy jak admini są . Ogarniięty i poczciwy 10. Steam_ID: https://steamid.io/lookup/76561198277079082 profil http://steamcommunity.com/id/Wrednypl/ 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: standardowo 5 h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): ogólnie to cały czas jak nie jestem w robocie 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 2 lata ok 3k h 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): nie . ale zawsze musi być ten pierwszy raz ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzeł 216 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Przyjmuję na okres próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYTA 62 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 1. Nick:_F_R_Y_T_A_ 2. Imię:Piotr 3. Wiek:16lat 4. Znajomość Sourcebans (1-10):8 5. Sprawny i działający mikrofon (Tak/Nie):Tak 6. Opisz Siebie w kilku słowach oraz napisz jeden powód, czemu akurat Ty masz zostać adminem:ogarniety zabawny a powód jest taki ze juz bylem adminem i chcialbym wrócić 7. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze? (dziennie):30min min 8. W jakich godzinach grasz (Dni robocze, weekendy)**:różnie 9. Staż w grze Counter Strike Global Offensive:2000 godziny 10. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**:tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzeł 216 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Przyjmę ciebie znowu, ale jeżeli nie będziesz mieć MINIMUM tych 30 minut, wylecisz. Zamykam szybką rekrutację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi