Jeanette vi Rey 541 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 (edytowane) Witam. Doszłam do wniosku, że można spróbować z Pytaniem Dnia. Na jakiś czas, na próbę. Jeżeli się spodoba, zostanie na dłużej. Liczę na kreatywne wypowiedzi. Dzisiejsze pytanie dnia: Co Cię skłoniło do pozostania na sieci Cs-Classic.pl? Edytowane 11 Czerwca 2017 przez ZaNeTa.xx 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONA 30 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Fajni ludzie XD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Ogólnie przybyłem tutaj na wakacje w 2k13 i tak jakoś zostałem na dłużej. Były przerwy w stażu na sieci z przeróżnych powodów, ale to mniejsza z tym. Zatrzymał mnie bardzo fajnie dopracowany jak dla mnie cod 45k i Ci mili ludzie, którzy grali na tym serwie. Również wspaniała atmosfera panowała na bardzo starym Dr'ku na którym grałem przez bardzo długi czas i czasami tam wracam pod innym nickiem Nigdzie na żadnej sieci nie było takiej atmosfery jaka panowała na tych 2 serwerach, których już nie ma. Niby jest ten dr'ek lecz nie taki sam jak kiedyś. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SASU 430 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 (edytowane) Atmosfera : ) Na innych sieciach każdy każdemu dopierdalał, tutaj wówczas każdy z każdym miał wzajemny szacunek, SB pękało w szwach od wiadomości, nocne rozmowy na SB to była czysta przyjemność . Jednak po części również się to zmieniło, głównie niezbyt przyjazna ( kiedyś również wspaniała :v ) atmosfera z serwera TS3 stopniowo przeniosła się na forum i tego szacunku już nieco brakuje, jednak muszę powiedzieć że dlatego też tutaj zostałem lubie jak się odp***ala jakieś akcje. No ale wiadomo, jakieś granice są chyba ? Kiedyś i Ja będę mieć dość tego wszystkiego Tak ogólnie to dzięki serwerowi FFA 3 Mapy tu zawitałem ; ) Później też moją obecność podtrzymał serwer DR i GO MOD <3 gdzie grzechem było nie przebywać Edytowane 11 Czerwca 2017 przez Sasquatch 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 (edytowane) Co mnie skłoniło?Hmmm,myślę że atmosfera i ludzie których poznałam tutaj,do dzisiaj mam z niektórymi bardzo dobry kontakt,lecz są też osoby za którymi nie przepadam One również za mną też Wcześniej byłam na innej sieci,gdzie ludzie byli dla Siebie strasznie wredni,obrażali siebie nawzajem(nawet administracja) i było strasznie niesprawiedliwe(chodzi o kolorki) Dokładnie rok temu założyłam konto tutaj,ale zapomniałam o Nim totalnie,lecz kilka dni potem trzeba było wstawić ssy i właśnie po nich zaczęłam się udzielać. Tak na prawdę to przez ludzi z DD2 i atmosfera która tam panowała,postawiłam że zostanę na dłużej i dalej się będą ze mną męczyć Edytowane 11 Czerwca 2017 przez Wercia. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Aby zostać na tej sieci skłoniła mnie atmosfera, i danie mi szansy na stanowiskach 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 (edytowane) taka para ku**sów z DD2, żeby nie było pedalsko to ślicznotki z forum Edytowane 11 Czerwca 2017 przez James0v 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 cod mod 4k1 (*) i deathrun na którym wtedy byłem no-life po 6h dziennie Po 2 miesiącach grania na DR postanowiłem złożyć podanie.Poznałem tam spoko ludzi, nawet taką osobę jak @Esme XDD dzięki której była atmosfera na dr 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Wszedłem raz, drugi i jakoś zostałem tutaj do teraz, raczej wszystko z przyzwyczajenia, tylko ono mnie tu trzyma, tak zgaduję. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi