BlazE 565 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Imię: MaciejWiek: o2 kwietnia 23 Staż na forum: jakos miesiąć bedzie, ale aktywnie Doświadczenie w moderowaniu: myśle, że dałbym radeIle czasu możesz poświęcić dla forum ?-4hDlaczego właśnie Ty: hmm myśle, że mógłbym pomóc w prowadzeniu porządku na forum. Mam kulture osobistą, umiem pisać po polsku hehe . Nie jestem kapryśny jak niektóre dzieci. Tyle . (z regulaminem forum sie zpaoznałem ) Wymagania ! 1. Brak Warnów (Obowiązkowo) JEST2. Musisz mieć +15Lat (Obowiązkowo) JEST3. Minimalna Ilość postów: 50.(Obowiązkowo) JEST4. Minimalna Ilość czasu spędzonego na forum: 30h. (Obowiązkowo) JEST5. Ilość czasu jaką możesz poświęcić na forum: 2-4h dziennie. (Obowiązkowo) JEST6. Podstawowa znajomość zasad języka polskiego,i trzymanie się ich. (Obowiązkowo) JEST7. Staż na forum: powyżej 1-2 tygodni. (Obowiązkowo) JEST Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Jestem jak najbardziej na TAK. Na pewno sobie poradzi ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G u s t l i K 5 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Też jestem na Tak. Przyda się pomoc na forum Każdemu trzeba dać szanse.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylym cie 11 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Również jestem na tak.-wiek-czas na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 na TAK: -wymagania sa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAŁy 16 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Na TAK +spełniasz wszystkie wymagania Da sobie chłopaka radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waryjat 42 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Yes. Wymaganią są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 powinieneś dać rade - wymagania spełnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Wiadomo że nie wszyscy zostaną moderatorami ale ja jestem na Tak , może to coś da i wypadnie na ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Niestety na nie. Trudna decyzja, ale na razie jestem na nieJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi