Buhahaha Leszko xd 91 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 1. Nick: buhahaha Leszko xd 2. Imię: Paweł 3. Wiek: Seksowna 20 :v 4. Znajomość AMX (1-10): będzie takie 8/10 5. Sprawny i działający mikrofon: no jest nadal ten chodzący jak odkurzacz xd 6. Opłata admina (składka) [tak/nie]**: tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: https://www.gametracker.com/player/buhahaha Leszko xd/193.33.177.101:27156/ 8. Parę słów o sobie **: Hejka jestem Paweł, mieszkam w Kuj-pom, skończyłem niedawno szkole i dorabiam sobie na tartaku, lubię rżnąć deski ?? planuje wyjazd za granicę, ale zobaczymy co z tego wyjdzie. Poki co chciałbym pomóc w ogarnięciu serwera 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Tak jak wyżej napisałem, chciałbym pomóc w utrzymaniu porządku na serwerze, ostatnimi czasy nawet w godzinach wieczornych nie ma admina na serwerze. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Będzie 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: około 10-15tygodniowo 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): od poniedziałku do piątku po 17 a weekendy różnie 13. Staż w Counter-Strike 1.6: będzie z 5 lat chyba xd 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak, tutaj np ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CreW_ 121 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Jestem na TAK ! Wszystko ok oprocz steama ale jak mówi że będzie to będzie Chodz pomagać bo 20 adminów nie wystarczy nam 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 No seksowna 20 to nie powiedzialabym Jeden z nielicznych ogsrnietych byłych adminów na serwie,szybko reagował na zgłoszenia,miły i pomocny ale i wredny Przyjąć od razu tego lamuska 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gicik krzys 414 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 nie bo klamiesz, nie masz 20 lat gowniarzu! XDDD oczywiscie ze na tak, skladka, wiek, staz na serwerze, ogarniasz co i jak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenBrzydki 237 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Na tak .Ogarniety,mial juz admina , czesto widac na serwie , bot ale sie nada 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Topek 36 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Miał admina, gra często Tak 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnVis 181 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 No i po co się rozpisywać !!! Brać tego gościa mimo tego, że bot jakich mało xD DUŻE TAAAKK !!! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestz 122 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Jak by za skila dawali admina:) to byś go chyba nigdy nie dostał : ) Ale kryteria wszystkie spełniasz , solidna marka:), aktywny, Brać i nie pytać: ) 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SASU 430 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Brać póki ciepły ? : D Leszek zasługuje ; ) Tak 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arow 198 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Jestem na tak. - Ładnie rozpisane podanie - Wiek - Staż Chyba mogę wtłoczyć tu swoje 5 groszy, moim zdaniem przyda wam się ta osoba (Gracz). 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Jak sie nauczysz wkoncu grc to mzoe sie zgodze xD Tak na serio to na tak : +wiek +doswiadczenie Witaj w teamie 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi