mn9 507 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 (edytowane) W dniu 20.06.2017r serwer Zombie ExpMod 4.3 zostanie zamknięty na stałe. Jak większość z was widzi, serwer od dość dawna stoi pusty,przynosi tylko i wyłącznie straty na sieci CS-CLASSIC.W związku z czym zostaje on zamknięty. Rangi jak i uprawnienia obecnych adminów zostaną automatycznie zabrane 20.06.2017r. W innych sprawach dotyczących serwera(VIP,ProVIP itd.) proszę kontaktować się z właścicielem sieci tj. -_- Edytowane 16 Czerwca 2017 przez mn9 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Szkoda, że ten serwer zostaje zamknięty, ale to się w końcu musiało zdarzyć. Kurde, tyle nostalgicznych wspomnień mam powiązanych z nim, przykład: mój słynny perm ban nadany graczowi za reklamowanie serwisu showup.tv Bez wątpienia był to najlepszy zombie mod w PL ;p 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzxD 220 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Bardzo żałuję że ten serwer upada miałem z nim tyle wspomnień , najlepszy zm na jakim kiedykolwiek gralem. Dzięki mn9 że mi dałeś tyle szans. Pozdrawiam cały serwer. I powodzenia. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Ja tam i tak jestem pełen podziwu że ten serwer tak długo stał, zwłaszcza że gdy sam na nim adminowałem był już w stanie rozkładu. Odwaliliście kawał dobrej roboty z aktualizacją, szkoda, że nie przyniosła oczekiwanych efektów. No cóż, każdego to czeka prędzej czy później. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CYGAN xD 44 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 (edytowane) Ja pamiętam jak zaczynałem na nim grać. Było to dosyć niedawno bo jakoś w grudniu 2016 roku, ale od razu mi się spodobał. Wtedy grało na nim dosyć dużo osób ale teraz. Szkoda, że nie zdążyłem sprawdzić się jako admin Tyle wspomnień... No cóż przez te ostatnie dni postaram się być jak najczęściej. Szkoda że zostaje on zamknięty Edytowane 16 Czerwca 2017 przez CYGAN xD 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTR_xD 375 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Trochę czasu na nim spędziłem, był to jedyny serwer ZM jaki mi się podobał i mnie wciągnął. Szkoda że upadł i zostanie zamknięty. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fin3ez 73 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 (edytowane) No niestety,wiedziałem że prędzej czy pózniej ten serwer zniknie z tej sieci,spędziłem na nim niecałe 2 lata. Nigdy nie zapomnę tego serwera Edytowane 17 Czerwca 2017 przez mn9 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XPiotrekX 19 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Bardzo szkoda bo był mój ulubiony serwer (a grałem na wielu) nigdy nie zapomnę wspólnych chwil z poniektórymi graczami z serwera :'( Miałem taką nadzieję, że uda mi się dobić 1000h na tym serwerze, a tak nie wiele mi brakowało :'( 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 (edytowane) Szkoda na prawdę,nie raz wchodziłam na ten serwer pod innym nickiem i atmosfera była bardzo dobra,administracja również,szkoda ze upadł i zostaję zamknięty :/ Ale niestety chyba tak musiało być :c Edytowane 17 Czerwca 2017 przez Wercia. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Może to i dobrze. Przez ten cały czas serwer stał pusty, nikt na nim nie grał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AhMeD*DeToNaToR*.* 119 Opublikowano 18 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Szkoda że serwer zostaje zamknięty zawsze była miła atmosfera,z adminami i niektórymi graczami nawet beka Wspomnienia wracają (pełen serwer,ban za działko No i oczywiście (Naprawdę PROVip)z Bezilckiem i NoRecoilem Szkoda że to nie powróci 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi