Aa.msm 0 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Nick: Aa.msmLink do SSów: Nie potrzeba.Wycinek z konsoli(bez IP)*: Nick:[CSC]-------------------------------------[CSC] [CSC]-------------------------------------[CSC] ||| Zostales zbanowany! ||| Nick: Aa.msm ||| IP: 89.64.40.122 ||| Steam ID: STEAM_1:0:1748277975 ||| Powod: Reklama ||| Nalozono: 20.06.2017 - 20:36:34 ||| Czas bana: zawsze ||| Mapa: map ||| Pozostalo: ||| Ban wygasa: Nigdy [CSC]--------------------------------Serwer: Deathrun[Awanse]Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/bans/49257.html Chciałbym się odwołać od tego bana, ponieważ zrobiłem to nieumyślnie, przypadkowo wcisnąłem klawisz na którym mam bind pod inny serwer, a na tym bindzie znajduje sie IP innego serwera. Dałoby się mnie odbanować? Chciałbym dodać że prawie codziennie gram na waszej serwerowni. Dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 UBT nie zajmuje się takimi sprawami. Napisz w dziale serwera Deathrun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi