makalele 45 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 (edytowane) Twój Nick: Makalele? Nick oskarżonego i (admin/gracz)?: Vittex (GRACZ) STEAM_ID oskarżonego (konsola status): #16 "Vittex" 9398 STEAM_1:0:1002745019 36 27:43 35 0 Data i godzina zdarzenia: Jakies 20min temu Dowody (demko/świadkowie): http://275692.hltv2.pukawka.pl/hltv-1706211429-de_dust2-1498048140-1498049640.zip 06:54- Celownik fajnie lata 07:25- Same banie przypadek? Potem wyłączył na parę minut aima 12:00- Ale to zrobil Edytowane 21 Czerwca 2017 przez makalele 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 (edytowane) Dodam tylko ze byłem wtedy na serwerze i zachowanie administracji(HYPER, Topek,Wercia) porażka. Gracz w/w 5 rund z rzędu od początku do końca kampil na respie a admini wymienieni wyżej nie zwrócili na to uwagi. Dali 1 ostrzeżenie które nic nie dało i dalej siedzieli na spect i gadali sobie na czatboxie. Potem wszedł odpadł i gral prawie cała mapę..... żenada nuie serwer. Tyle mam do powiedzenia. Edytowane 21 Czerwca 2017 przez OnlY NeW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wonsky 220 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Co ty za głupoty pier**lisz sequell, Grałem w tym czasie i admini nic na czatboxie nie pisali, a może byś pomyślał że mogą go na tym spect sprawdzać co? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 (edytowane) 29 minut temu, OnlY NeW napisał: Dodam tylko ze byłem wtedy na serwerze i zachowanie administracji(HYPER, Topek,Wercia) porażka. Gracz w/w 5 rund z rzędu od początku do końca kampil na respie a admini wymienieni wyżej nie zwrócili na to uwagi. Dali 1 ostrzeżenie które nic nie dało i dalej siedzieli na spect i gadali sobie na czatboxie. Potem wszedł odpadł i gral prawie cała mapę..... żenada nuie serwer. Tyle mam do powiedzenia. Na serwie coś Ci pisałem żebyś się troszkę uciszył gościu bo sam święty nie jesteś i twoje zachowanie jest jakby to ująć śmieszne i nie na miejscu. Wkurwiasz większość graczy i ciężko jest również z twoją kultura. Jak nic nie wiesz to po co się wtrącasz? Siedziałem z Wercia na spec i oglądaliśmy w/w gracza, więc co ty gościu tutaj piszesz. Co do respa... non stop go oglądałem przez parę rund i był tylko 1 raz na respie skampiony to dostał ostrzeżenie, później tylko "rotował" do paki więc tutaj nie widzę problemu. Z tym graczem był taki problem że przez bezmózgi siedzące na serwie, spamowały na say że jest odpalony i wyłączył. Ja nie miałem za co mu dawać bana bo gdy na niego patrzyłem było czysto. Następnym razem przemyśl to co piszesz. Co do samej skargi - na co ty składasz skargę? Nie ten dział, tylko zgłoś czitera. Nie widać przeskoków w tych sytuacjach tylko w ostatniej. Głowy magiczne, lecz czasem mi podobne wchodzą. Nie czaje kolego tej skargi... Lecz ok skoro to tutaj powstało niech będzie Ja nie miałem podstaw na danie bana bo tak jak pisałem wyżej gracz w/w włączał i wyłączał haxa, na początku mapy raczej był ON, lecz gdy się skapnął że admini patrzą to offnął. I nie róbmy tutaj spamu tylko czekamy na wypowiedz wyższej rangi. Edytowane 21 Czerwca 2017 przez HYPER 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 21 minut temu, OnlY NeW napisał: Dodam tylko ze byłem wtedy na serwerze i zachowanie administracji(HYPER, Topek,Wercia) porażka. Gracz w/w 5 rund z rzędu od początku do końca kampil na respie a admini wymienieni wyżej nie zwrócili na to uwagi. Dali 1 ostrzeżenie które nic nie dało i dalej siedzieli na spect i gadali sobie na czatboxie. Potem wszedł odpadł i gral prawie cała mapę..... żenada nuie serwer. Tyle mam do powiedzenia. Proszę Cię nie poniżaj się jeszcze bardziej..... Byłam na spect,racja Ale sprawdzałam Go i dla mnie nie było żadnych podejrzanych akcji,po chyba 2/3 rundach napisałam do @HYPER aby wbił i również Go sprawdził bo ja pewna nie byłam.Sprawdzał Go przez 2/3 rundy i był czysty.Ostrzeżenia dawałam,ale potem już nie siedział na respie więc nie dałam mu kicka/bana więc o co Ci chodzi? A z tym czatboxem gościu kiedy ja z Witkiem bądź Topkiem pisałam??? Cały czas ja byłam na serwie Oni pewnie z resztą też 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 (edytowane) W domu przejrzę demko,ale ten sid jest zmienny.. Wszystkie powyżej lub równe 10 cyfrowom są zmienne, ale zerknę. Reszta do osobnego tematu, ja wierzę hyperwi i Weronice, piszcie tematy a udowodnie wam wycinkami z logów że są niewinni A następnym razem temat w odpowiednim dziale, bo tu dopuszczasz komentarze, a tam podajesz do oceny i bana 6:46 , wychodzi na B . Pierwsza spalona akcja, celownik na głowe strzały padają w korpus - cfg aim. Potem 6;51 totalnie spalone, jakiś słaby ten aim Zbanowany http://amxbans.cs-classic.pl/bans/49386.html Edytowane 21 Czerwca 2017 przez Miłosz 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi