Skocz do zawartości

Propozycja - nakaz

|Mort|

Rekomendowane odpowiedzi

Proponuję zabronienie dawania poleceń typu "kręcicie się w prawo" i "kręcicie się w lewo". Dla mnie to jest może ciężkie, ale uciążliwe ciągle wpisywanie komendy na to. A potem spowrotem wpisanie komendy, żeby to wyłączyć. a jak jest nakaz przebywania na kucaka to w ogóle.

• Like 1

Faktycznie jest to bardzo uciążliwe polecenie ale ja np jego nie wykonuje poprzez wpisanie komendy lecz poprzez kręcenie myszką po podkładce xD

Edytowane przez RUDI
  • Like 1

W czym trudnego wpisać +left czy +right w konsoli.

21 minut temu, SharD napisał:

Dla mnie to jest może ciężkie, ale uciążliwe

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Jak się buntujecie to macie kare i takie polecenia będą, a nie że terroryści mają mieć łatwo. A może dajmy odrazu zabronić dać kucaka do odwołania i totalny bezruch? Bo to zbyt trudne? Takie polecenia i tak są najrzadziej używane :)

• Like 1

34 minuty temu, ceberi napisał:

W czym trudnego wpisać +left czy +right w konsoli.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Jak się buntujecie to macie kare i takie polecenia będą, a nie że terroryści mają mieć łatwo. A może dajmy odrazu zabronić dać kucaka do odwołania i totalny bezruch? Bo to zbyt trudne? Takie polecenia i tak są najrzadziej używane :)

Ceberi to jest tylko propozycja a te polecenia kręcenie się w lewo/prawo to trochę zaczyna się cały czas powtarzać a może nie każdemu chcę w konsoli wpisać +left czy +right?

Było to już mówione, ale to już dawno więc przypomnę. 

Można nakazać maksymalnie jedno polecenie w ruchu, czyli np. nakaz skakania, nakaz kręcenia się w lewo itd.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności