|Mort| 249 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Proponuję zabronienie dawania poleceń typu "kręcicie się w prawo" i "kręcicie się w lewo". Dla mnie to jest może ciężkie, ale uciążliwe ciągle wpisywanie komendy na to. A potem spowrotem wpisanie komendy, żeby to wyłączyć. a jak jest nakaz przebywania na kucaka to w ogóle. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI 117 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 (edytowane) Faktycznie jest to bardzo uciążliwe polecenie ale ja np jego nie wykonuje poprzez wpisanie komendy lecz poprzez kręcenie myszką po podkładce xD Edytowane 22 Czerwca 2017 przez RUDI 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tim0rE 350 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Według mnie to jest dobre polecenie ale powiedziałbym żeby cały czas tego nie używać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceberi 156 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 W czym trudnego wpisać +left czy +right w konsoli. 21 minut temu, SharD napisał: Dla mnie to jest może ciężkie, ale uciążliwe XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Jak się buntujecie to macie kare i takie polecenia będą, a nie że terroryści mają mieć łatwo. A może dajmy odrazu zabronić dać kucaka do odwołania i totalny bezruch? Bo to zbyt trudne? Takie polecenia i tak są najrzadziej używane 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tim0rE 350 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 34 minuty temu, ceberi napisał: W czym trudnego wpisać +left czy +right w konsoli. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Jak się buntujecie to macie kare i takie polecenia będą, a nie że terroryści mają mieć łatwo. A może dajmy odrazu zabronić dać kucaka do odwołania i totalny bezruch? Bo to zbyt trudne? Takie polecenia i tak są najrzadziej używane Ceberi to jest tylko propozycja a te polecenia kręcenie się w lewo/prawo to trochę zaczyna się cały czas powtarzać a może nie każdemu chcę w konsoli wpisać +left czy +right? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Było to już mówione, ale to już dawno więc przypomnę. Można nakazać maksymalnie jedno polecenie w ruchu, czyli np. nakaz skakania, nakaz kręcenia się w lewo itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi