Tim0rE 350 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 1. Twój Nick:Lift12 2. Kto zawinił? (admin/gracz): Gracz 3. Nick oskarżonego: Ceberi 4. Steam_ID oskarżonego:STEAM_1:0:168063477 5. Data i godzina zdarzenia: 22.06.2017 21:38 6. Mapa: ba_jailbreak_rectangle 7. Opis sytuacji: Otóż Ceberi wymyślił zabawę Sąd, mianowicie trzeba było wyjaśniać się z swojej winy ale nie można było powiedzieć "Nie przyznaje się" bo zostało by się wtedy zabity i ja wtedy zadowolony nowa zabawa itp. i jak POLAK napisał 2raz jako pierwszy słowo "kupa"(pierwsza reakcja) to napisałem na czacie dla TT żeby mnie wybrał i mnie wybrał i miałem wyjść przed marker żeby się tłumaczyć z winy. Jak wyszedłem na marker to zostałem oskarżony o narkotyki i wtedy kazał mi się z tego tłumaczyć i ja powiedziałem że on nie ma na to dowodów a jeden świadek to za mało i on to uznał że się nie przyznaje i zostałem zabity. Napisałem !fk i wytłumaczenie że zrobił źle ale on odrzucił podtrzymując że on ma racje, i 1Tap mówił mu że źle zrobił ale on miał to za przeproszeniem w dupie i wtedy postanowiłem napisać do Sh4rd żeby to wyjaśnił ale on nie miał czasu bo chyba miał sytuacje administracyjną( Mogę się mylić bo nie pamiętam co dokładnie mówił) i żebym napisał skargę i tak teraz tu się rozpisuje. I dodaję tu że ceberi coś chyba mówił że Sh4rd nic nawet nie zrobił z tą sytuacją mimo że Sh4rd pisał i mówił że nie może i żeby pisać skargę. Być może Ceberi pomyślał że guard miał to gdzieś(Prosiłbym Sh4rd żeby to opisał gdyż mogę się mylić a jeśli się mylę to najmocniej przepraszam) Proszę o sprawiedliwy wyrok. 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie):http://320879.node60.pukawka.pl/dem-ba_jailbreak_rectangle-1498157520-1498160280.zip 9. Wynik/numer rundy/czas: nie wie która ale chyba na przestrzeni 4-6rundy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceberi 156 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 (edytowane) Więc zaczynamy. Zrobiłem zabawe sąd wytłumaczyłem ze nie można się przyznać do winy i mówienie takich rzeczy takich jak "to nie ja" dałem ci zarzut i powiedziałeś że to nie ja że nie mam dowodów i 1 świadek to za mało. Gdy shard napisał za co zabiłem wytłumaczyłem że powiedział że to nie on był. W KOŃCU ZROZUMIESZ ŻE ŻYWI NIE SŁYSZĄ NIEŻYWYCH bo jak ktoś ŻYWY powie coś to ty jak głupi nieżywy do niego mówisz XDDDD to jest tak samo nie słyszałem 1 tapa bo BYŁ NIEŻYWY i w końcu zrozum to bo już nie będę tłumaczył jak ktoś na rady ma po prostu wyje#@$e. Skarga bardzo bezsensowna. EDIT Wypowiedź maxtina nawet mnie nie rusza. Pisze skargi, a sam teraz dotyka ludzi że ile skarg pisze Edytowane 23 Czerwca 2017 przez ceberi Usunąłem niepotrzebną wypowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tim0rE 350 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 (edytowane) 24 minuty temu, ceberi napisał: Więc zaczynamy. Zrobiłem zabawe sąd wytłumaczyłem ze nie można się przyznać do winy i mówienie takich rzeczy takich jak "to nie ja" dałem ci zarzut i powiedziałeś że to nie ja że nie mam dowodów i 1 świadek to za mało. Gdy shard napisał za co zabiłem wytłumaczyłem że powiedział że to nie on był. W KOŃCU ZROZUMIESZ ŻE ŻYWI NIE SŁYSZĄ NIEŻYWYCH bo jak ktoś ŻYWY powie coś to ty jak głupi nieżywy do niego mówisz XDDDD to jest tak samo nie słyszałem 1 tapa bo BYŁ NIEŻYWY i w końcu zrozum to bo już nie będę tłumaczył jak ktoś na rady ma po prostu wyje#@$e. Skarga bardzo bezsensowna. Po 1 "to nie ja" nic takiego nie powiedziałem Po 2 xDDDD widzę że jak zwykle podchodzisz do skarg poważnie, dziwię się ze ktoś taki jak ty miał guarda Po 3 z 1Tapiem nie pamiętam czy był żywy czy nie więc tu komentować nie będę Po 4 Gram tu 2-3tygodnie i niedawno sie o tym słuchaniu jak się jest nie żywym dowiedziałem więc mogę sie pomylić Po 5 widze że bez przekleństw inaczej napisać chyba nie umiesz A i ma kogoś rady raczej wywalone nie mam A czy skarga bezsensowna ocenią opiekunowie EDIT: wiem że dla większości serwera ta skarga będzie bezsensowna ale na takie sprawy normalnie patrzeć nie będę i tak później coś było z Havuxim ale o tym nie mam zamiaru mówić bo nie jestem do końca pewien o co chodziło Edytowane 22 Czerwca 2017 przez Lift12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceberi 156 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 (edytowane) Wiesz co daj se spokuj bo tylko upokarzasz się. Edytowane 22 Czerwca 2017 przez ceberi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tim0rE 350 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 (edytowane) 26 minut temu, ceberi napisał: Kurwa gościu jesteś głuchy i ślepy czy takiego udajesz. Widać że cie uczą słabo w szkole <333 Na nauczycieli zwalać winy nie będę bo sam się słabo uczyłem Nie udaje Widzę kultura na poziomie jak na niepełnoletniego EDIT: Powiem tak: Jeśli opiekunowie uznają że skarga bez sensu to znaczy że poprostu spieprzyłem sprawę a jeśli uznają rację to coż twoja wina I osobiście zakończę dyskusję i poczekam na decyzję opiekunów. Edytowane 22 Czerwca 2017 przez Lift12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxtin 90 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 No dajcie se "spokuj" Ceberi ma swoj swiat, wiec spokuj on może pisać skargi a inni nie, bo tak i tyle. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netherslay 171 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 (edytowane) Ceberi nie wymyślił zabawy w sąd, jest ona przykładową zabawą z listy dla prowadzącego: Według opisu prowadzący nie zrobił niczego złego, według niego twoje wytłumaczenie popełnionego przestępstwa w zabawie było zbyt słabe czy też za mało kreatywne i zostałeś zabity. A co do Ciebie @ceberi to naucz się odpowiadać z jakąś minimalną kulturą, bo edycja postów Ci nie pomoże. No i nie zgrywaj takiego cwaniaka teraz przy guardach jak i zwykłych graczach, bo stracisz w oczach reszty osób darzących Cię jeszcze jakimkolwiek szacunkiem... Edytowane 22 Czerwca 2017 przez Netherslay Literówka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Mort| 249 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 (edytowane) 10 godzin temu, Lift12 napisał: wtedy postanowiłem napisać do Sh4rd żeby to wyjaśnił ale on nie miał czasu bo chyba miał sytuacje administracyjną( Mogę się mylić bo nie pamiętam co dokładnie mówił) i żebym napisał skargę i tak teraz tu się rozpisuje. I dodaję tu że ceberi coś chyba mówił że Sh4rd nic nawet nie zrobił z tą sytuacją mimo że Sh4rd pisał i mówił że nie może i żeby pisać skargę. Być może Ceberi pomyślał że guard miał to gdzieś(Prosiłbym Sh4rd żeby to opisał gdyż mogę się mylić a jeśli się mylę to najmocniej przepraszam) Miałem po prostu ważną rzecz do zrobienia wtedy i nie zwracałem uwagi zbytnio co c3b3ri mówił podczas tej zabawy. A co do skargi nie mogę się zbytnio wypowiedzieć bo sąd to jest zabawa używana przez ct dość często (jeśli się nie mylę nawet była na ostatnim evencie) i nie wiem jak zawinił c3b3ri. Pytaliście się mnie i odpowiedziałem, że miałem coś do zrobienia. "Gdy shard napisał za co zabiłem wytłumaczyłem że powiedział że to nie on był."- c3b3ri powiedz o co ci chodziło tu bo nie do końca rozumiem Edytowane 23 Czerwca 2017 przez SharD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI 117 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 (edytowane) Ceberi powiedział wtedy tak "kto wytlumaczy i powie: to nie ja lub sie do tego przyzna zostaje zabity. Może nie powinien od razu zabijać ale dać mu wytłumaczyć do końca. Nie mam 100% pewności że tak było. Aktualnie nie mam możliwości obejrzenia demka gdyż mam zapełniony dysk lecz gdy go oczyszcze obejrzę demko i wypowiem się dokładnie. Edytowane 23 Czerwca 2017 przez RUDI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tim0rE 350 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Anuluje Skargę Dlatego że szczerze ja zwaliłem sprawę. Co do Ceberiego ty lepiej naucz się kultury i szacunku do człowieka bo jak narazie tego nie okazujesz innym i się nie dziw że inni nie będą mieli do ciebie szacunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi