James0v 1 688 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Nick: James0v Powód rezygnacji: Brak czasu, wyjazd a przede wszystkim brak chęci. Coś od siebie: Witam, mam nadzieję, że nie zawiodłem większej ilości osób w dziale CoD oraz próśb o UB, uważam, że pracę wykonywałem sumiennie, zawsze gdy miałem czas, siedziałem w demkach czy ssach albo konstruowałem nogi dla CoD'a 350. Jako moderator myślę, że całkiem dałem ciała, po prostu wybrałem chyba nieodpowiedni moment na to stanowisko myśląc, że będę tutaj jeszcze długi czas. Straciłem chęć do siedzenia na forum, wchodziłem tutaj już z przymusu, nie trzyma mnie tu nic, forum nie jest takie same jak kiedyś (nie ma się nawet z kim spinać, albo nie ma poziomu - pozdro Zygi :D). Rezygnuję ze wszystkim mi powierzonych rang, ponieważ uczę się do egzaminów, które odbywają się wakacje, chcę zrobić kilka potrzebnych mi kwalifikacji, żeby za 2 tygodnie wyjechać za granicę do pracy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Dzięki za wszystko misiaczku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Poinformowałeś mnie już na PW jak to wszystko wygląda, więc zawieszam na ten moment uprawnienia. Dziękuje za włożony wkład w sieć i mam nadzieję, ze niedługo znów się pojawisz na jakieś randze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi