Magister 0 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 (edytowane) Chcialbym tylko powiedz ze to na 100% nie bylem ja, o tej godzinie nie bylo mnie w domu, dziwne troche ze ja nie mam zminnego ip , z tego co wiem to STEAM ID sie nie zmienia a prosze porownac z bana wczoraj a dzis widze ze taki kurwa z ciebie opiekun ze nie wiesz jak steam dziala dobra spierdalam z tego smiesznego serwerka elo kastraty OGOLEM KURWA DOSTALEM BANA ZA JAKIEGOS TYPA PLUS TYP MI BEDZIE WMAWIAL Ze TO MOJE IP I STEAM ID XDD IDZ SIE JEBNIJ GOSCIU W LEB DDD Edytowane 23 Czerwca 2017 przez Magister Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 26 minut temu, Magister napisał: Chcialbym tylko powiedz ze to na 100% nie bylem ja, o tej godzinie nie bylo mnie w domu, dziwne troche ze ja nie mam zminnego ip , z tego co wiem to STEAM ID sie nie zmienia a prosze porownac z bana wczoraj a dzis widze ze taki kurwa z ciebie opiekun ze nie wiesz jak steam dziala dobra spierdalam z tego smiesznego serwerka elo kastraty OGOLEM KURWA DOSTALEM BANA ZA JAKIEGOS TYPA PLUS TYP MI BEDZIE WMAWIAL Ze TO MOJE IP I STEAM ID XDD IDZ SIE JEBNIJ GOSCIU W LEB DDD Nie zniżę się do twojego poziomu bo jest poniżej 0, dla mnie jesteś tyle wart pisząc co teraz. Nie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi