Jeanette vi Rey 541 Opublikowano 24 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 (edytowane) Dzisiejsze pytanie dnia: Jak powstała Twoja nazwa użytkownika? Edytowane 24 Czerwca 2017 przez ZaNeTa.xx 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 24 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 Na początku miałam nick Werciakk dlaczego? W szkole zazwyczaj mówili do mnie Werciakk i w każdej grze miałam taki nick,ale z czasem przestałam tak dawać i zaczęli do mnie mówić Wercia/Werka/Weruś itp.Po czasie postanowiłam zmienić coś i dalam sobie Wercia,ale że ktoś już miał ten nick musiałam sobie dać z kropeczką Na prawdę bardzo ciekawa historia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 24 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 Może dlatego że bardzo często zmieniam nicki, bo mi się szybko nudzą :D. Kiedyś, gdzieś na facebooku przewinęła mi się firma Hyperx i tak jakoś postanowiłem skrócić ją o jedną literę i tak o to powstał mój genialny nick 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unto papariet 133 Opublikowano 24 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 Często witam się serwus i również dlatego, że chciałem mieć na swój sposób nietypowy nick c; 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 24 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 Jestem mangozjebem, wpisz w google frazę "Rias Gremory" 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aassingo:) 187 Opublikowano 24 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 Kupiłem konto w pewnej grze z tym nickiem i tak się jakoś przyjęło ;v 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 24 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 Mój Nick powstał z reklamy Nju mobile. Zawsze na początku jak jakiś ktoś o coś pyta to odpowiedź jest "only njuuuuuu" więc ja sobie zamienilem njuuuu na New New tak jakoś wyszlo że mam ten Nick :v 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 To zależy, który nick. Miałem ich wiele, czyli nie wiele. Mój aktualny nick powstał, gdy dowiedziałem się, że jedna z moich ulubionych serii anime powraca. Przypomniał mi się wtedy jeden z moich ulubionych postaci. Był nim Jeremiah Gottwald. Jestem też fanem Fundubów od "Gry Karciane dla Dzieci", lubię przyjmować przekręcone imiona z ich produkcji. Tak właśnie powstał Jeremaya Gattwold. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi