ChiLL 74 Posted March 28, 2013 Share Posted March 28, 2013 Imię: GrzesiekWiek: 18, rocznikiem 19Staż na forum: Na forum jestem chyba od początku, ale miałem lekką przerwę Doświadczenie w moderowaniu: Miałem już na tej sieci długo moda, poza tym miałem kiedyś kilka własnych sieci serwerów, więc mam dość spore doświadczenie w moderowaniu.Ile czasu możesz poświęcić dla forum ?: Tak dokładnie to nie wiem, ale teraz będę siedział więcej, niż wcześniej, więc myślę, że minimum 2h będę Dlaczego właśnie Ty: Myślę że nadam się na moderatora, mam w miarę duże doświadczenie, umiem pisać poprawnie po polsku, nie popełniam zbyt dużo błędów ortograficznych. Spełniam chyba wszystkie wymagania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Appl3. 86 Posted March 28, 2013 Share Posted March 28, 2013 Jestem na wielkie Taak Wymagania są spełnione, miałeś juz tutaj moda. I najbardziej co mi się podoba w twoim podaniu to wiek. Dla moda liczy się wiek, przynajmniej ja tak sądzę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waryjat 42 Posted March 28, 2013 Share Posted March 28, 2013 Jestem na TAK. Pamiętam jak dawniej pełnileś tą funkcję i nadawaleś się idealnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
AtV Krasnik 9 Posted March 28, 2013 Share Posted March 28, 2013 Jestem na tak Pamiętam jak miałeś moda i było ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
hapajkule 156 Posted March 28, 2013 Share Posted March 28, 2013 Na tak ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maniak 114 Posted March 28, 2013 Share Posted March 28, 2013 na TAK byłes modkiem i ogarniałeś Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,789 Posted March 28, 2013 Share Posted March 28, 2013 TAK - wymagania spełnione Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Blip ^ Posted March 28, 2013 Share Posted March 28, 2013 Na Tak. Był moderatorem kiedy ja przyszedłem na tą sieć i nie widzę powodów dla których miał by nie powrócić na to stanowisko, jako że był już tu moderatorem to mam 100% pewności że ogarnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulinkaa 0 Posted March 28, 2013 Share Posted March 28, 2013 Jestem na tak jak widać masz poparcie Wiek Doświadczenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlazE 565 Posted March 28, 2013 Share Posted March 28, 2013 Jestem na tak - doświadczony, ogarnięty ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,987 Posted March 29, 2013 Root Share Posted March 29, 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: PrzyjętyJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts