Mountain. 8 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Imię: KamilWiek: 14(R: 15)Staż na forum: Jakieś 2-3tygodnie.Doświadczenie w moderowaniu: Duże, miałem wiele razy grupę moderator, ogarniam cały silnik xaa.Ile czasu możesz poświęcić dla forum ?: Dużo, jeśli mam czas.Dlaczego właśnie Ty: Ogarniam to i owo, wiele razy byłem moderatorem, i myśle że się nadam na te stanowisko - Jeśli nie, trudno się mówi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 jestem na NIE brak wymagań: 1. Musisz mieć +15Lat (Obowiązkowo) Nie ma 2. Minimalna Ilość postów: 50.(Obowiązkowo) Nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAŁy 16 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 NA NIE -wiek -staż na forum -ilość postów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waryjat 42 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Jestem na Nie!!! -Wiek -Posty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Nie. Następne 14 letnie dziecko chce na moderatora <lol> -Wiek -Posty -Aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 NIE - wiek - brak wymaganych postów (50) - za krótko jesteś z nami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: WymaganiaJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi