Nemciooo 608 Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 2 godziny temu, Black-Hunter napisał: 1. Nick: Black-Hunter 2. Imię: Oliwier 3. Wiek: 16 4. Znajomość amxmodmenu (0-10): 8 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Black-Hunter/193.33.177.101:27156/ 7. Parę słów o sobie **: Cóż miły raczej aktywny i ogarnięty kochający sport i e-sport <3 to cały JA reszte wiecie. 8. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Pomóc w opiece nad nim no i podzielić się pomysłami 9. Czy posiadasz STEAM? (Tak/Nie): Nie 10. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 1-2 h 11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): 18-20 12. Staż w Counter-Strike 1.6: z 2,5 roku 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak Trochę wstyd mi pisać podanie gdy parę dni temu zrezygnowałem ale miałem trochu presji ze strony nauczycieli w sensie 3 karkówki i 2 sprawdziany jednego dnia i rysunki techniczne w skrócie nawal pracy i myślałem że to się utrzyma ale zelżało i znalazłem czas na granie:) Przyjmyję Cię na okres próbny, zobaczymy jak Twoje GT. Wiem, że dałeś GT Roloo. W okresie dam Ci szansę na poprawienie GT. Flagi dam Ci jutro. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Receiver. 13 Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 1. Nick: H0w?!2. Imię: Filip3. Wiek: 214. Znajomość amxmodmenu (0-10): 75. Sprawny i działający mikrofon: mam ale nie korzystam 6. Link do swojego GameTracker'a**: https://www.gametracker.com/player/h0w%3F!/193.33.176.64:27015/7. Parę słów o sobie **: Filip jestem zokolic krk muzyka to moje zycie, spokojny czasem denerwujacy ale pomocny 8. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: chce pomagac gracza i czuwac nad serverem 9. Czy posiadasz STEAM? (Tak/Nie): tak10. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: duzo kilkanascie godzin dziennie11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): 16-19, do 2212. Staż w Counter-Strike 1.6: parenascie lat ok 1013. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak kilka razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Przyjęty na okres próbny 13 dni. W tym czasie graj jak najwięcej i pokaż, że Cię stać. Po resztę wskazówek i flagi, zgłoś się do @Mercus** na prywatnej wiadomości bądź steam. WITAMY W ZESPOLE! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 (edytowane) Otwieram. Edytowane 29 Października 2017 przez Mercus** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeus446 139 Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 1. Nick: Zeus |[UK2. Imię: Piotr3. Wiek: 244. Znajomość amxmodmenu (0-10): 85. Sprawny i działający mikrofon: nie 6. Link do swojego GameTracker'a**: https://www.gametracker.com/player/Zeus |[UK]/193.33.176.64:27015/7. Parę słów o sobie **: Malo mówię dużo potrafie zrobic pracuje w Irladnii od 3 lat wiekszosc osob i tak juz mnie zna z serwerowni 8. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Pomagać jak i serwerowi tak jak i gracza 9. Czy posiadasz STEAM? (Tak/Nie): tak10. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2/3 11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): zazwyczaj wieczory / weekendy jesli mam wolny czas 12. Staż w Counter-Strike 1.6: 2/3 l 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 3 minuty temu, Zeus446 napisał: 1. Nick: Zeus |[UK2. Imię: Piotr3. Wiek: 244. Znajomość amxmodmenu (0-10): 85. Sprawny i działający mikrofon: nie 6. Link do swojego GameTracker'a**: https://www.gametracker.com/player/Zeus |[UK]/193.33.176.64:27015/7. Parę słów o sobie **: Malo mówię dużo potrafie zrobic pracuje w Irladnii od 3 lat wiekszosc osob i tak juz mnie zna z serwerowni 8. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Pomagać jak i serwerowi tak jak i gracza 9. Czy posiadasz STEAM? (Tak/Nie): tak10. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2/3 11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): zazwyczaj wieczory / weekendy jesli mam wolny czas 12. Staż w Counter-Strike 1.6: 2/3 l 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak Przyjęty. Wpisz się po rangę i pisz pw po flagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 1.Nick: Zlota Owca 2.Imię : Mateusz 3.Wiek:21 4.Znajomośc amxmodmenu(0-10): 7 5.Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Link do Gametrackera: https://www.gametracker.com/player/Zlota Owca/193.33.176.64:27015/ 7.Parę słów o sobie: Cześć, mam na imię Mateusz, mam 21 lat, lubię grac w gry komputerowe, interesuję się sportem oraz motoryzacją. 8. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem?: Widzę, że większość graczy nie wykonuje celów mapy, również czituje, czego nie lubię, chcę pomóc utrzymać atmosferę oraz przyjemność gry. 9. Czy posiadasz steam: tak 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwer: 1,5h do 2 h wieczorem oraz za dnia w weekendy 11.W jakich godzinach grasz: zależy od zajęć na uczelni w tyg, a week od 12-15 oraz od 18-23. 12. Staż w CS 1.6: 2 lata 13.Czy posiadałeś admina :Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 6 minut temu, King of Lions napisał: 1.Nick: Zlota Owca 2.Imię : Mateusz 3.Wiek:21 4.Znajomośc amxmodmenu(0-10): 7 5.Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Link do Gametrackera: https://www.gametracker.com/player/Zlota Owca/193.33.176.64:27015/ 7.Parę słów o sobie: Cześć, mam na imię Mateusz, mam 21 lat, lubię grac w gry komputerowe, interesuję się sportem oraz motoryzacją. 8. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem?: Widzę, że większość graczy nie wykonuje celów mapy, również czituje, czego nie lubię, chcę pomóc utrzymać atmosferę oraz przyjemność gry. 9. Czy posiadasz steam: tak 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwer: 1,5h do 2 h wieczorem oraz za dnia w weekendy 11.W jakich godzinach grasz: zależy od zajęć na uczelni w tyg, a week od 12-15 oraz od 18-23. 12. Staż w CS 1.6: 2 lata 13.Czy posiadałeś admina :Tak Ze względu zapotrzebowania na adminów wieczorowych zobaczymy czy dasz radę. okres próbny. 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crystal SexMasterki 275 Opublikowano 8 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 (edytowane) 1. Nick: Troplelek 2. Imię: Kamil 3. Wiek: 14 (Jeszcze) 4. Znajomość amxmodmenu (0-10): 7 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Link do swojego GameTracker'a**: https://www.gametracker.com/player/Troplelek/193.33.176.64:27015/ 7. Parę słów o sobie **: Jestem Kamil mam czternaście lat (jeszcze) interesuję się piłką nożną oraz grami komputerowymi, więcej o mnie tutaj TUTAJ 8. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym zostać administratorem, ponieważ niektórzy używają wspomagaczy oraz nadużywają mikrofonu, a jak widze to mało adminów gra na serwerze, widzę tylko @ŁukaszxD oraz Howa, więc dodatkowa para rąk się przyda. 9. Czy posiadasz STEAM? (Tak/Nie): Tak z cs również 10. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2-3 h w roku szkolnym moze i wiecej 11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze - 18/19-03 Weekendy - 11.00-03 12. Staż w Counter-Strike 1.6: 5 lat 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak - JailBreak, FFA, Cod 350 1. Spędzone 20 godzin na serwerze (Gt nie ma znaczenia) 2. Zachowanie kultury na serwerze + 3. Przynajmniej 10 sensownych postów na forum + 4. Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) + 5. Częste odwiedzanie forum oraz wypowiadanie się na nim. + Edytowane 8 Listopada 2017 przez Troplelek. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 8 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 1 minutę temu, Troplelek. napisał: 1. Nick: Troplelek 2. Imię: Kamil 3. Wiek: 14 4. Znajomość amxmodmenu (0-10): 7 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Składka: + 7. Link do swojego GameTracker'a**: https://www.gametracker.com/player/Troplelek/193.33.176.64:27015/ 8. Parę słów o sobie **: Jestem Kamil mam czternaście lat (jeszcze) interesuję się piłką nożną oraz grami komputerowymi, więcej o mnie tutaj TUTAJ 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem?**: Chciałbym zostać administratorem, ponieważ niektórzy używają wspomagaczy oraz nadużywają mikrofonu, a jak widze to mało adminów gra na serwerze, widzę tylko @ŁukaszxD oraz Howa, więc dodatkowa para rąk się przyda. 10. Czy posiadasz STEAM? (Tak/Nie): Tak cs na steam również 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2-3 h w roku szkolnym moze i wiecej 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze - 18/19-03 Weekendy - 11.00-03 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 5 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak - JailBreak, FFA, Cod 350 15. Czy spełniasz wymagania**? Tak spełniam 1. Spędzone 20 godzin na serwerze (Gt nie ma znaczenia) 2. Zachowanie kultury na serwerze + 3. Przynajmniej 10 sensownych postów na forum + 4. Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) + 5. Częste odwiedzanie forum oraz wypowiadanie się na nim. + Jako iż jest 5 adminów, i znowu jest silne zapotrzebowanie przyjmę Cię na okres próbny 2 tygodni. W tym czasie masz obowiązek nadrobić GT. Pisz pw i zgłoś się po rangę na forum. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 (edytowane) Znoszę wymagania, jest tylko 2 adminów, zapraszam do pisania podań! Edytowane 2 Grudnia 2017 przez Mercus** 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OptimusPrim 402 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 1. Nick: OptimusPrim2. Imię: Szymon3. Wiek: 16.54. Znajomość amxmodmenu (0-10): 85. Sprawny i działający mikrofon: Tak6. Link do swojego GameTracker'a**: https://www.gametracker.com/player/OptimusPrim/193.33.176.64:27015/7. Parę słów o sobie **: Cześć jestem Szymon. Pochodzę z małej miejscowości na Podkarpaciu. Obecnie uczęszczam do 1 klasy LO Promed z fizyką. Lubie grać w koszykówkę jeździć rowerem i poskakać na mieście jak i na drze :3. Uwielbiam grać w csa, lola i metina8. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Skoro jest szybka rekrutacja wnioskuję iż jest taka potrzeba. Potrafię wprowadzać ład i porządek.9. Czy posiadasz STEAM? (Tak/Nie): Tak10. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 1-2h w zależności od szkoły >.<11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Robocze 16-21 Weekendy 10-15 17-2312. Staż w Counter-Strike 1.6: 8 lat13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 3 minuty temu, OptimusPrim napisał: 1. Nick: OptimusPrim2. Imię: Szymon3. Wiek: 16.54. Znajomość amxmodmenu (0-10): 85. Sprawny i działający mikrofon: Tak6. Link do swojego GameTracker'a**: https://www.gametracker.com/player/OptimusPrim/193.33.176.64:27015/7. Parę słów o sobie **: Cześć jestem Szymon. Pochodzę z małej miejscowości na Podkarpaciu. Obecnie uczęszczam do 1 klasy LO Promed z fizyką. Lubie grać w koszykówkę jeździć rowerem i poskakać na mieście jak i na drze :3. Uwielbiam grać w csa, lola i metina8. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Skoro jest szybka rekrutacja wnioskuję iż jest taka potrzeba. Potrafię wprowadzać ład i porządek.9. Czy posiadasz STEAM? (Tak/Nie): Tak10. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 1-2h w zależności od szkoły >.<11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Robocze 16-21 Weekendy 10-15 17-2312. Staż w Counter-Strike 1.6: 8 lat13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak Przyjęty na okres próbny, masz poprawić GT. Pisz pw. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojdoss 35 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 1. Nick: ToFFuS 2. Imię: Patryk 3. Wiek: 19 (rocznikowo 20) 4. Znajomość amxmodmenu (0-10): 6 (zapomniałem dużo rzeczy gdyż miałem długą przerwę w przygodzie z CS 1.6) 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Link do swojego GameTracker'a**: https://www.gametracker.com/player/ToFFuS/193.33.176.64:27015/ 7. Parę słów o sobie **: Mam na imię Patryk, interesuję się muzyką, sportem i grami komputerowymi, wolny czas spędzam na graniu, ze znajomymi, jestem stanowczy i zawsze sprawiedliwy 8. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Byłem już tutaj administratorem, Mercus mówił, że potrzeba adminów, a bardzo lubię tego moda a na sieci panuje świetna atmosfera 9. Czy posiadasz STEAM? (Tak/Nie): Tak 10. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Zależy od dnia średnio 2-8h 11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze przeważnie 14-16 do 22/24, weekendy od rana do nocy (chyba, że mam jakieś plany ze znajomymi) 12. Staż w Counter-Strike 1.6: około 5-6 lat będzie 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 1 minutę temu, Ojdoss napisał: 1. Nick: ToFFuS 2. Imię: Patryk 3. Wiek: 19 (rocznikowo 20) 4. Znajomość amxmodmenu (0-10): 6 (zapomniałem dużo rzeczy gdyż miałem długą przerwę w przygodzie z CS 1.6) 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Link do swojego GameTracker'a**: https://www.gametracker.com/player/ToFFuS/193.33.176.64:27015/ 7. Parę słów o sobie **: Mam na imię Patryk, interesuję się muzyką, sportem i grami komputerowymi, wolny czas spędzam na graniu, ze znajomymi, jestem stanowczy i zawsze sprawiedliwy 8. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Byłem już tutaj administratorem, Mercus mówił, że potrzeba adminów, a bardzo lubię tego moda a na sieci panuje świetna atmosfera 9. Czy posiadasz STEAM? (Tak/Nie): Tak 10. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Zależy od dnia średnio 2-8h 11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze przeważnie 14-16 do 22/24, weekendy od rana do nocy (chyba, że mam jakieś plany ze znajomymi) 12. Staż w Counter-Strike 1.6: około 5-6 lat będzie 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak Przyjęty na okres próbny, w tym czasie masz poprawić GT. Zapraszam na pw i zgłoś się po rangę na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shizoo 61 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 1. Nick: Shizoo 2. Imię: Bartek 3. Wiek: Leci 22 4. Znajomość amxmodmenu (0-10): 9 5. Znajomość regulaminu serwera (średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): Było troszkę zmian więc na ten czas 8/10 (bedzie lepiej) 6. Sprawny i działający mikrofon: Tak 7. Składka: Tak 8. Link do swojego GameTracker'a**: https://www.gametracker.com/player/Shizoo/193.33.176.64:27015/ 9. Parę słów o sobie **: Krótko . Spokojna osoba którą ciężko wyprowadzić z równowagi aczkolwiek jest to możliwe 10. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem?**: Chciałbym pomóc w zwalczaniu plagi cziterów 11. Czy posiadasz STEAM? (Tak/Nie): Nie 12. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Bardzo ciężko to określić , ale jak widać po GT dosyć długo 13. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Różne , ciężko to określić. 14. Staż w Counter-Strike 1.6: +-6 lat 15. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 21 godzin temu, Shizoo napisał: 1. Nick: Shizoo 2. Imię: Bartek 3. Wiek: Leci 22 4. Znajomość amxmodmenu (0-10): 9 5. Znajomość regulaminu serwera (średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): Było troszkę zmian więc na ten czas 8/10 (bedzie lepiej) 6. Sprawny i działający mikrofon: Tak 7. Składka: Tak 8. Link do swojego GameTracker'a**: https://www.gametracker.com/player/Shizoo/193.33.176.64:27015/ 9. Parę słów o sobie **: Krótko . Spokojna osoba którą ciężko wyprowadzić z równowagi aczkolwiek jest to możliwe 10. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem?**: Chciałbym pomóc w zwalczaniu plagi cziterów 11. Czy posiadasz STEAM? (Tak/Nie): Nie 12. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Bardzo ciężko to określić , ale jak widać po GT dosyć długo 13. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Różne , ciężko to określić. 14. Staż w Counter-Strike 1.6: +-6 lat 15. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak Ze względu na silne zapotrzebowanie przymknę oko na twoje ostatnie odrzucone podanie. Przyjęty na okres próbny. Zgłoś się do mnie na PW po wskazówki i po rangę na forum. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arow 198 Opublikowano 19 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 1. Nick: arow 2. Imię: Łukasz 3. Wiek: 20 w kwietniu 21 4. Znajomość amxmodmenu (0-10): 9 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Link do swojego GameTracker'a**: https://www.gametracker.com/player/arow/193.33.176.64:27015/ 7. Parę słów o sobie **: Mam na imię Łukasz na kark leci mi już 21 lat mieszkam w Kielcach wczesniej mieszkałem w Norwegii ale już na dluższy czas jestem w Polsce. Interesuje się różnymi rzeczami takimi jak motoryzacja, informatyka, militaria i inne.. Jestem również administratorem naszego TS czyli ts.cs-classic.pl .. a tak w wolnym czasie lubię sobie pyknąć w Strongholda HD z @Ojdoss lub obejrzeć fajny film. Osobiscie jestem fanem filmów z Sylwestrem Stalone a szczególnie serii filmów z Rambo w którego postać wciela się Sylwester. Na sieci jestem od 2016 roku i byłem tu administratorem deathruna. I pod koniec jestem miłą, spokojną i śmieszną (na swój sposób) osobą. 8. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Z tego co słyszałem na serwerze jest tylko 2 adminów więc porządna para rąk się przyda, byłem też proszony przez parę osób żebym napisał to podanie;D 9. Czy posiadasz STEAM? (Tak/Nie): Tak 10. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 1-5h 11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze 16-19 , weekend nawet 11-24 12. Staż w Counter-Strike 1.6: nie wiem coś około 9 lat 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak 5 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 19 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 7 godzin temu, Arow napisał: 1. Nick: arow 2. Imię: Łukasz 3. Wiek: 20 w kwietniu 21 4. Znajomość amxmodmenu (0-10): 9 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Link do swojego GameTracker'a**: https://www.gametracker.com/player/arow/193.33.176.64:27015/ 7. Parę słów o sobie **: Mam na imię Łukasz na kark leci mi już 21 lat mieszkam w Kielcach wczesniej mieszkałem w Norwegii ale już na dluższy czas jestem w Polsce. Interesuje się różnymi rzeczami takimi jak motoryzacja, informatyka, militaria i inne.. Jestem również administratorem naszego TS czyli ts.cs-classic.pl .. a tak w wolnym czasie lubię sobie pyknąć w Strongholda HD z @Ojdoss lub obejrzeć fajny film. Osobiscie jestem fanem filmów z Sylwestrem Stalone a szczególnie serii filmów z Rambo w którego postać wciela się Sylwester. Na sieci jestem od 2016 roku i byłem tu administratorem deathruna. I pod koniec jestem miłą, spokojną i śmieszną (na swój sposób) osobą. 8. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Z tego co słyszałem na serwerze jest tylko 2 adminów więc porządna para rąk się przyda, byłem też proszony przez parę osób żebym napisał to podanie;D 9. Czy posiadasz STEAM? (Tak/Nie): Tak 10. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 1-5h 11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze 16-19 , weekend nawet 11-24 12. Staż w Counter-Strike 1.6: nie wiem coś około 9 lat 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak No oczywiście, że przyjmuję. Oby więcej tak ładnie rozpisanych podań. Napisz do mnie pw po wskazówki i wpisz się po rangę na forum. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shaddix 4 Opublikowano 19 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 1. Nick: Shaddix2. Imię: Mateusz3. Wiek: Rocznikowo 194. Znajomość amxmodmenu (0-10): Na chwile obecna 8/10 Ale jak sobie to wszystko przypomne bedzie jeszcze lepiej, bo jestem po 6 letniej przerwie.5. Sprawny i działający mikrofon: Tak6. Link do swojego GameTracker'a**: https://www.gametracker.com/player/Shaddix/193.33.176.64:27015/7. Parę słów o sobie **: Mam na imie mateusz rocznikowo juz 19 lat. Aktualnie mieszkam we Francji w lato bedzie już 9 lat kiedy tu jestem ale zaniedlugo chciałbym sie przeprowadzic do Polski. Interesuje sie piłką nożną, grami i gram bardzo czesto w fife na xbox one. 8. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym zostac administratorem ponieważ na tym serwerze jest bardzo mało adminów a wieczorami bardzo dużo cziterów a bardzo podoba mi sie ten serwer.9. Czy posiadasz STEAM? (Tak/Nie): Tak10. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 3-4 godziny dziennie.11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Zazwyczaj wieczorami, ale w dzien tez sie zdarzy.12. Staż w Counter-Strike 1.6: 5 lat bez przerwy 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak nawet miałem własną sieć. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 20 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 13 godzin temu, Shaddix napisał: 1. Nick: Shaddix2. Imię: Mateusz3. Wiek: Rocznikowo 194. Znajomość amxmodmenu (0-10): Na chwile obecna 8/10 Ale jak sobie to wszystko przypomne bedzie jeszcze lepiej, bo jestem po 6 letniej przerwie.5. Sprawny i działający mikrofon: Tak6. Link do swojego GameTracker'a**: https://www.gametracker.com/player/Shaddix/193.33.176.64:27015/7. Parę słów o sobie **: Mam na imie mateusz rocznikowo juz 19 lat. Aktualnie mieszkam we Francji w lato bedzie już 9 lat kiedy tu jestem ale zaniedlugo chciałbym sie przeprowadzic do Polski. Interesuje sie piłką nożną, grami i gram bardzo czesto w fife na xbox one. 8. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym zostac administratorem ponieważ na tym serwerze jest bardzo mało adminów a wieczorami bardzo dużo cziterów a bardzo podoba mi sie ten serwer.9. Czy posiadasz STEAM? (Tak/Nie): Tak10. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 3-4 godziny dziennie.11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Zazwyczaj wieczorami, ale w dzien tez sie zdarzy.12. Staż w Counter-Strike 1.6: 5 lat bez przerwy 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak nawet miałem własną sieć. Przyjęty na okres próbny, napisz do mnie PW i zgłoś się po rangę na forum. Popraw aktywność na forum bo z 1 postem to trochę słabo :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Im Lexxxiq 12 Opublikowano 24 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 1. Nick: CzuXx.|Cs-Classic.PL 2. Imię: Mateusz3. Wiek: Rocznikowo 164. Znajomość amxmodmenu (0-10): Na chwile obecna 7/10 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak6. Link do swojego GameTracker'a**: https://www.gametracker.com/player/CzuXx.|Cs-Classic.PL/193.33.176.64:27015/ Wiem trochę mało ale do poniedziałku nadrobię wszystko 7. Parę słów o sobie **: Mam na imie Mateusz mieszkam w Chrzanowie (Małopolskie) Interesuje sie piłką nożną, trenuję od 3 lat. 8. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym zostac administratorem ponieważ na tym serwerze jest mało adminów a aktywny admin się przyda. 9. Czy posiadasz STEAM? (Tak/Nie): Nie10. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: W weekendy ok 5-8h A w tygodniu 2-4h 11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Różnie bywa. 12. Staż w Counter-Strike 1.6: 8 lat 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak i to nie raz. Odrazu mówię cały czas się uczę jeżeli chodzi o cs'a dlatego amx na 7 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 24 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 4 godziny temu, CzuXx. napisał: 1. Nick: CzuXx.|Cs-Classic.PL 2. Imię: Mateusz3. Wiek: Rocznikowo 164. Znajomość amxmodmenu (0-10): Na chwile obecna 7/10 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak6. Link do swojego GameTracker'a**: https://www.gametracker.com/player/CzuXx.|Cs-Classic.PL/193.33.176.64:27015/ Wiem trochę mało ale do poniedziałku nadrobię wszystko 7. Parę słów o sobie **: Mam na imie Mateusz mieszkam w Chrzanowie (Małopolskie) Interesuje sie piłką nożną, trenuję od 3 lat. 8. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym zostac administratorem ponieważ na tym serwerze jest mało adminów a aktywny admin się przyda. 9. Czy posiadasz STEAM? (Tak/Nie): Nie10. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: W weekendy ok 5-8h A w tygodniu 2-4h 11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Różnie bywa. 12. Staż w Counter-Strike 1.6: 8 lat 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak i to nie raz. Odrazu mówię cały czas się uczę jeżeli chodzi o cs'a dlatego amx na 7 Przyjęty na okres próbny. Pisz pw i wpisz się po rangę na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojdoss 35 Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 W stosunku do graczy na serwerze adminow na ten monent wystarczy. Zamykam. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi