Jump to content
LINK DO NOWEJ STRONY ×

Skarga na Siwego

Appl3.

Recommended Posts

1.Twój Nick: Sna1per <3

2.Nick admina/gracza który zawinił:  Siwy

3.Admin/Gracz : Admin

4.Data i godzina: 29.03.2013 12:00

5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): 

http://www.iv.pl/images/05043669472710890863.jpg

6.Opis sytuacji: Gram sobie mapa eldorado jestem w tt i wchodzę na belki to ludzi z ct widać. Strzelam sobie w nich (nie skanuje) a ten "admin" pisze do mnie , że 3h dostane a reszte widać na ss 

1. Bany na 1h nie podlegają skargom.

2. Mówiłem ci że poleci ban za skan, a ty to zlekceważyłeś i dlatego dostałeś bana. Jeszcze coś nie jasnego ?

Guest Blip ^

1. Skanowanie jest biciem przez ściany jeżeli gracz widzi przeciwnika to nie jest to skan. 

2. Skarga nie dotyczy żadnego bana.

Czekamy na ocenę sytuacji przez '-_-'. według mnie wystarczy upomnienie słowne i to żeby admini 45k nauczyli się co oznacza skanowanie w Counterze.

1. Bany na 1h nie podlegają skargom.

2. Mówiłem ci że poleci ban za skan, a ty to zlekceważyłeś i dlatego dostałeś bana. Jeszcze coś nie jasnego ?

1. Bany do 1h a nie na 1 h po 1 :)

2. TO NIE JEST SKAN ! "Mogę ci dać bana , a powód znajdę" <lol> jaki "admin" 

Maniak tobie tez mówię to nie jest skan :>

http://216169.hltv3.pukawka.pl/hltv-1303291137-de_eldorado-1364553420-1364554920.zip         Skanuje tu gdzieś ? 

drugi Ban za "skan" <lol> "debil" a nie admin ty się nie nadajesz do tego bo nie wiesz co to znaczy słowo skan :) A po 2 chyba za "skan" są 3h ? prawda? 

@edit 

Wytłumacz mi co znaczy słowo skan :) Proszę tylko edytuj nie nabijaj postów. Ty idź lepiej do gimnazjum i się ucz bo jesteś jeszcze młody i nie doświadczony w swoim "zawodzie".

@edit 

Nie spam bo już warn powinien być :) Nie umiesz kliknąć opcji Edytuj ? :) A o tym "skanowaniu" nauczyłem się od admina i nie powiem kogo bo noobem nie jestem.

@edit 

wejdziesz tylko na cod'a.                          Straszysz mnie ?

No wiem, a ty co ? czekasz na 3h bana bo od 3h mozna skladac skargi ?

Ja nie banuje bez powodu, mówiłem ci dziś nie raz o tym, ale ty to jak zwykle olałeś. 

Haha i ja jestem tu debilem -.- 

A 2 sprawa.

Nie chcesz być banowany ? To przestrzegaj regulaminu, inni jakoś mogą ale ty musisz wszystko łamać.

A ja nie będę przymykał na to oka. Ty łamiesz regulamin i masz za to bana. 

Edit 

Ja również nie jestem debilem, wejdziesz tylko na cod'a.

Do blipa, jak oczywiście czytasz, mam prawo się wypowiedzieć w mojej skardze więcej niż 1x. To po co mi stawiasz warny. 

Guest Blip ^
Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Na prośbę autoraJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy