Appl3. 86 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 1.Twój Nick: Sna1per <3 2.Nick admina/gracza który zawinił: Siwy 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 29.03.2013 12:00 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://www.iv.pl/images/05043669472710890863.jpg 6.Opis sytuacji: Gram sobie mapa eldorado jestem w tt i wchodzę na belki to ludzi z ct widać. Strzelam sobie w nich (nie skanuje) a ten "admin" pisze do mnie , że 3h dostane a reszte widać na ss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 ale to jest skan i za to dostałeś ode mnie bana ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 1. Bany na 1h nie podlegają skargom. 2. Mówiłem ci że poleci ban za skan, a ty to zlekceważyłeś i dlatego dostałeś bana. Jeszcze coś nie jasnego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 1. Skanowanie jest biciem przez ściany jeżeli gracz widzi przeciwnika to nie jest to skan. 2. Skarga nie dotyczy żadnego bana. Czekamy na ocenę sytuacji przez '-_-'. według mnie wystarczy upomnienie słowne i to żeby admini 45k nauczyli się co oznacza skanowanie w Counterze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 29 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 1. Bany na 1h nie podlegają skargom. 2. Mówiłem ci że poleci ban za skan, a ty to zlekceważyłeś i dlatego dostałeś bana. Jeszcze coś nie jasnego ? 1. Bany do 1h a nie na 1 h po 1 2. TO NIE JEST SKAN ! "Mogę ci dać bana , a powód znajdę" <lol> jaki "admin" Maniak tobie tez mówię to nie jest skan http://216169.hltv3.pukawka.pl/hltv-1303291137-de_eldorado-1364553420-1364554920.zip Skanuje tu gdzieś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 poprawione, bany do 3h nie podlegają skardze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 drugi Ban za "skan" <lol> "debil" a nie admin ty się nie nadajesz do tego bo nie wiesz co to znaczy słowo skan A po 2 chyba za "skan" są 3h ? prawda? @edit Wytłumacz mi co znaczy słowo skan Proszę tylko edytuj nie nabijaj postów. Ty idź lepiej do gimnazjum i się ucz bo jesteś jeszcze młody i nie doświadczony w swoim "zawodzie". @edit Nie spam bo już warn powinien być Nie umiesz kliknąć opcji Edytuj ? A o tym "skanowaniu" nauczyłem się od admina i nie powiem kogo bo noobem nie jestem. @edit wejdziesz tylko na cod'a. Straszysz mnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 No wiem, a ty co ? czekasz na 3h bana bo od 3h mozna skladac skargi ? Ja nie banuje bez powodu, mówiłem ci dziś nie raz o tym, ale ty to jak zwykle olałeś. Haha i ja jestem tu debilem -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 A 2 sprawa. Nie chcesz być banowany ? To przestrzegaj regulaminu, inni jakoś mogą ale ty musisz wszystko łamać. A ja nie będę przymykał na to oka. Ty łamiesz regulamin i masz za to bana. Edit Ja również nie jestem debilem, wejdziesz tylko na cod'a. Do blipa, jak oczywiście czytasz, mam prawo się wypowiedzieć w mojej skardze więcej niż 1x. To po co mi stawiasz warny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Nie ma sensu i potrzeby dalej tego ciągnąć. Chyba obaj popełniamy błędy. Do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Na prośbę autoraJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi