Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 (edytowane) W przeciągu 2 dni mój zastepca nadal 3 bany za podpowiadanie. Widać ludzie na serwerze nie potrafią się dobrze bawić i idą na skróty. Ja też nie będę miły i postawie sprawę jasno. Jeżeli tak bardzo chcecie psuć tą zabawę nie będę wam iść na rękę. Dostanę jeszcze jedno takie zgłoszenie, a zabawa zniknie z serwera. Dziękuje. Nie widzę sensu wydłużania banow. Osoby teraz dostają bana na tydzień. Ja sam nie mam ochoty bawienia się w detektywa i sprawdzać każde demo czy ktoś oszukiwał czy nie. Jedyne co teraz możesz zrobić to podziękować kolegom z serwera za to na co zapracowali. Edytowane 1 Lipca 2017 przez Jeremaya Gattwold 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eS' 84 Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 (edytowane) Nie popadajmy w paranoję. Podpowiadanie było jest i będzie na każdej zabawie. Chowany, KD, WG. Usuniemy je wszystkie? Poza tym, chowany to jedna z lepszych zabaw, więc powinna zostać, a osoby które podpowiadają zostają ukarane banem według regulaminu. Może zamiast usuwać zabawę wydłużymy czas bana za to? Edytowane 1 Lipca 2017 przez eS' 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tim0rE 350 Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Według mnie nie ma sensu usuwać takiej fajnej zabawy jak chowany, większość graczy serwera gra normalnie bez podpowiadania i według mnie nie powinno się zabierać zabawy za to że 3osoby powiedziało gdzie są osoby schowane. Według mnie jeśli taka sytuacja jak podpowiadanie będzie istnieć dalej to takie osoby powinno sie permanentnię banować, dlaczego? Bo taki ban przestraszy pozostałą grupę graczy przed podpowiedziami dla CT oraz surowo ukara winnych. Niby karanie byłoby bardzo surowe ale raczej skuteczne Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceberi 156 Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 (edytowane) Ostatnimi tygodniami chowany stał się nie normalną/zwyklą zabawe, na które bawimy się, a tylko podpowiadaniem, banami na kilka dni i teraz jak znajdziesz jakiegoś guarda/admina to on używa $ żeby bezpodstawnie oskarżyć ciebie za to że dostajesz info od niby kogoś. Byłem nie jednokrotnie bezpodstawnie oskarżany od guarda rudiego i admina exa i bałem się że nie wytrzymają i w końcu bana mi wlepią. Opiekunowie nie będą bawić w detektywów i sprawdzać co każde demo. Podsumowując: Jestem jak najbardziej za usunięciem chowanego, bo jeżeli w takim kierunku to idzie to wyobrażam jak chowany będzie wyglądać za miesiąc/dwa. Chowany to teraz tylko psucie gry i bezpodstawne plucie się administratorów na graczy. Genialny pomysł jestem na TAK. Edytowane 2 Lipca 2017 przez ceberi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ex.! 107 Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Jak dla mnie przesada by usuwac zabawe, taka praca administracji by banowac podpowiadajacych a nie,, isc na skroty'' i usunac zabawe ktorą wiekszosc graczy lubi. Ceberi, bez dowodu (odemnie) bana nigdy nie dostaniesz, a ze udalo ci sie zlapac szybko kilka osob w trudnych miejscach to byles podejrzany. Jak jestes czysty to nie masz czego sie bac. I w dodatku to bylo z miesiac temu lub dluzej :_:? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Mort| 249 Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Moim zdaniem, nie opłaca się usuwać najbardziej lubianej zabawy na serwie (zaraz po wojnach gangów). Osoby podpowiadające dostają bana i tyle. A to c3b3ri że podejrzanie wiesz gdzie kto jest to jest norma, a bez dowodów bana nie dostaniesz. Po prostu guardzi się pytają bo jak sprawdzi się demko to może być problem bo jeszcze się okarze, kłamałeś w takiej sprawie. To jest jak cheatowanie na mm'ach. Banuje się ich, nie da się żeby ich nie było ( w cs przynajmniej), a jedynym rozwiązaniem było by usunięcie gry, żeby w niej nie było cheaterów. Ale nikt by nie usunął takiej gry, która jest lubiana na całym świecie. To samo z podpowiadaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocik 31 Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Osoby które podpowiadają dostaja bana, to nie wystarczy? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI 117 Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 (edytowane) Ceberi gracze zgłaszali na u@ że zbyt dużo wiesz itp gdy przechodziłeś wiele razy pod nami obok nas nagle wracałeś i centralnie patrzyłeś w punkt gdzie my sie byliśmy . Według ciebie to nie jest dziwne? Co do chowanego to nie ma sensu go usuwać gdyż jest to lubiana zabawa przez graczy natomiast wystarczy dawać dłuższe bany według mnie ale to tylko i wyłącznie moje zdanie. Edytowane 2 Lipca 2017 przez RUDI 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 2 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Dobrze... Moze trochę przesadziłem. Od tego momentu kary za podpowiadanie z każdym banem będą 2 razy większe. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi