Jeanette vi Rey 541 Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| Jaki masz stosunek do homoseksualistów? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Co mnie obchodzi kto z kim kogo i jak, żyjcie ludzie własnym życiem i dajcie żyć innym. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 A niech sobie są, byle by tego nie pokazywali publicznie moim zdaniem każdy ma prawo do miłości takiej jaką sobie wybierze. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar 169 Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Księga Kapłańska 18,22: (22) Nie będziesz obcował z mężczyzną, tak jak się obcuje z kobietą. To jest obrzydliwość! Księga Kapłańska 20,13: (13) Ktokolwiek obcuje cieleśnie z mężczyzną, tak jak się obcuje z kobietą, popełnia obrzydliwość. Obaj będą ukarani śmiercią, sami tę śmierć na siebie ściągnęli. To przykłady ze starego testamentu, a jako że jestem chrześcijaninem jestem przeciwny homoseksualizmowi, a nawet gdybym nie był chrześcijaninem to i tak według mnie jest to obrzydliwe i nie wyobrażam sobie ich legalnych małżeństw a już w ogóle adopcji dzieci, bo to już by był upadek ludzkości. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 (edytowane) Dla mnie jest to Ok. Wiadomo chłopak z chłopakiem to fuuuuuj ale dziewczyna z dziewczyną to he he czemu nie? Edytowane 2 Lipca 2017 przez Jeremaya Gattwold 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Ja toleruje i tolerować będę,każdy ma prawo do miłości czy jest Homo czy Hetero. Mówi się że po to Bóg stworzył mężczyznę i kobietę aby się rozmnażali,ale jeśli ludzie się kochaja to już ich sprawa,tak samo jakby chciało stworzyć rodzinę,ich życie i sami o tym decyduja. Ale nie rozumie jednej sprawy,jeżeli jest Chłopak i Chłopak to już jest źle,najlepiej zabić czy coś,ale jak już Jest Dziewczyna i Dziewczyna każdemu to pasuje i nie mają takiego samego toku myślenia co do chlopakow.Nie potrafię takiego czegos zrozumieć Serio,albo nie torelujesz(nie szanujesz)wgl Albo szanujesz i tolreujesz całość 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unto papariet 133 Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Mam wywalone kto komu gdzie wkłada XD Czasem jest z nimi beka xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tim0rE 350 Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Mam na to wywalone czy chłopak z chłopakiem czy dziewczyna z dziewczyną aby tego nie robili publicznie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ex.! 107 Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Byleby nie przy mnie, no chyba że.. dwie długowłose szczupłe z wielkimi piersiami oraz pięknymi długimi nogami blondynki. To mogą przy mnie robić co chcą XDD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netherslay 171 Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 W swoich znajomych mam 8 osób będących homoseksualistami, są w nich zarówno Panie jak i Panowie. Jeden z tych Panów jest moim przyjacielem, oczywiście nie jestem w stanie go zrozumieć bo kocham płeć przeciwną, ale nie oznacza to żeby go nie szanować... Miłość to miłość, póki homosie nie wchodzą mi do łóżka to czemu mam się ich czepiać? PEACE&LOVE&EMPATY@Browar skoro religia nakazuje czuć do kogoś obrzydzenie i nienawiść, a na dodatek grozi Homoseksualistom karą śmierci to co to za religia? - Może warto zastanowić się nad tym na kolejnym pytaniu dnia? ;x 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi