Gość Batzon Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Na serwerze jest tylko 9 zabaw ja mam pomysł na jeszcze 1 nową zabawę 1.Podłoga to lawa... Zabawa będzie polegała na tym że w 60 s będzie trzeba wejść na coś wysokiego żeby przeżyć lawa będzie się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tim0rE 350 Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Będzie się podnosić i ostatnia osoba bedzie miała życzenie- chyba tak chciałeś dokończyć(jeśli się nie mylę) Nwm czemu nie napisałeś do końca o co chodziło Co do samej propozycji zabawa nie ma wiekszego sensu. Za szybka, svipy i osoby co mają zmniejszona grafikę będą miały prościej sie dostać na wyższe obiekty i w dodatku na moje byłaby nudna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ex.! 107 Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Zabawa bez sensu ;/ S vipy 100% szans na wygraną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agencik47 29 Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 yyy NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Mort| 249 Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 I lava się podnosi i osoba która jest najwyżej przeżyje ? Średnia zabawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceberi 156 Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 nie takie troche słabe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Jak to napiszesz to nie ma problemu. Ja takiego czegoś nie potrafię, a w planie są już o wiele lepsze zabawy. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi