ceberi 156 Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 (edytowane) 1. Twój Nick: ceberi 2. Kto zawinił? (admin/gracz): wszyscy 3. Nick oskarżonego: Netherslay NO NAME KONFUŚ Huczin ex.! 4. Steam_ID oskarżonego: KONFUS STEAM_1:1:127378718 NO NAME STEAM_0:1:151697202 exa, nethera i huczina chyba posiadacie 5. Data i godzina zdarzenia:Według dema to pomiędzy 2.07.2017 godz 23.22-3.07.2017 godz. 00.06 6. Mapa:jb_arctic_jail_v1 7. Opis sytuacji: Początkowo netherslay kłamie na !fk, a później bezpodstawnie przerzuca mnie do tt. Później był chowany i przez cały chowany NO NAME, konfuś i huczin cały czas bez przerwy wyśmiewali mnie, obrażali i prowokowali, a cały czas na serwie był admin, który nie reagował na zachowania graczy. Jak dla mnie to po prostu skandal guardzi i gracze wyśmiewają mnie a admin ignoruje. Proszę o sprawiedliwość. 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie):http://320879.node60.pukawka.pl/dem-jb_arctic_jail_v1-1499030520-1499033160.zip 9. Wynik/numer rundy/czas: od początku do chyba 4-5 rundy. edit Jak oni się zachowywali to był po prostu skandal. Lift weź przestań kłamać. Jak mam zakończyć pisać skargi jak mnie do tego namawiacie ? Żarty żartami, ale żarty mają też swoje granice. Lift nie przerzucaj go na jego strone, pokażesz doody, wtedy gadamy. Chcę z tym skończyć, ale nie będą mnie mękać. Netherslay to że są 3 sek. na reakcje to nie znaczy że w 2 sek. możesz nie wiadomo co robić. Wszystkie polecenia wykonujemy w trybie natychmiastowym. Co do konkursu huczin był prowadzącym i jego komendą było zabijanie od razu Aaaa to musze caly czas pisać na u@ żebyście w końcu zajęli się sprawą. Jeszcze dzisiaj na dd2 pisałem na u@ że prowokowałeś, ale zignorowałeś. Netherslay przestań mówić jakieś farmasony zabiłem cie bo był bezruch i widziałem że zrobiłeś te kroki więc się zabiłem, a nie że cie nienawidzę :/ http://320879.node60.pukawka.pl/dem-jb_dust2_v47-1499011200-1499013840.zip w tym demku guard nie reaguje, gdy ktoś napisał na czacie "ez" a prosiłem na u@ o reakcje To pomieszczenie zabija jak kliknie się przycisk nie zauważyłem i zginałem. To że są 3 sek. na reakcje to nie znaczy że w 2 sek. może co mu się podoba. Wkleje punkt z regulaminu. 3.19 Wszystkie polecenia wykonujemy w trybie natychmiastowym. Jak ktoś ze mnie wyśmiewa to nic się nie dzieje, jeżeli ja chce zrobić żarty to od razu "nie prowokuj" albo grożą mi banem. Edytowane 3 Lipca 2017 przez ceberi Odpowiadam liftowi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI 117 Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Ex Może i każdy się z niego śmieje lecz ty jako administrator powinieneś ich uspokoić. Z tego co widziałem w sourcebans to NO NAME dostał bana na godzinę więc o co jest prucie to ja nw. Nie mam możliwości obejrzenia demka, ponieważ spalił mi sie komputer. Przepraszam że nie powinienem się wypowiadać bez obejrzenia demka lecz za przeproszeniem szlak mnie trafia jak czytam te skargi... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocik 31 Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Po 1. Masz racje Noname z konfisiem przeginali Po 2 Po prostu mniej pisz skarg mniej osob będzie cię prowokowywalo. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tim0rE 350 Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 (edytowane) Ceberi ty sobie teraz tak naprawdę kpiny robisz dlaczego? Już wyjaśnię: Po 1 co chwilę dużo osób się z ciebie śmieję że piszesz bezsensowne skargi a ty masz to gdzieś a teraz sie przebudziłeś ciekawe... Moja rada: nie pisz skarg o jakaś mała pomyłkę i obejrzyj demko przed napisaniem skargi Po 2 tą skargę napisałeś na 100% tylko dlatego że jak netherslay dostał guarda i ty się cieszyłeś ze dostał i powiedziałeś te zdanie: "Zemsta będzie słodka" Nie pozdrawiam Edit: nie namawiamy ciebie do pisania skarg. Jakbyś wiedział to my tak mówimy na żarty żebyś skargę napisał I nie kłamie z netherslayem powiedziałeś tak i to była mapa jb_putin v2 w dniu gdy dostał guarda Nikogo ceberi nie przeżucam a jutro poszukam demka jeśli jeszcze będzie i pokaże że tak było teraz tego nie zrobię bo jestem na telefonie Chcesz spokój nie pisz nic już o byle co jak będą cię nadal nękać zgłoś do admina opiekunów lub nawet guardów może to coś pomoże Edytowane 2 Lipca 2017 przez Lift12 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trojka 74 Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 (edytowane) XD Beka z typa ;P Ziomek.. Ty wiesz, że te Twoje skargi gówno znaczą ? Spinasz się o wszystko.. Jak my wyśmiewaliśmy ( a dobrze wiesz, że nieraz robilismy se beke z innych ) to wszystko było ok.. Przystopuj troche z tymi skargami :V A prowokuje każdy każdego .. Z obrażaniem jest podobnie .. Ja cisne sie z Es'em, a on ze mną i nikt problemu nie ma .. Tak samo za czasów jak Assijgo miał admina.. Wyzywał każdego, każdy wyzywał go i nikt sie nie SPINAŁ ... Za każdym razem jak bedziesz chciał napisać skarge, zwyzywaj kogoś na PV np. KonWoyka ;* Pozdro z WAKACJI ! Edytowane 2 Lipca 2017 przez krystek145 Zapomniałem pozdrowić :v 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netherslay 171 Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 (edytowane) 9:55 odwołuje kucaka i zakaz skakania 9:56 macie bezruch Gdy skończył słowo bezruch jedyne co to skakałem, ruszyły mnie w bok tylko i wyłącznie twoje strzały które zostały skierowane na mnie nawet nie po dokończeniu słowa BEZRUCH. W moim FK napisałem "nie, nie ruszałem się jedynie skakałem", a ty odpowiadasz mi że kłamię na FK zamiast to wyjaśnić? No i jeszcze pragnę Ci przypomnieć, że mam 3 sekundy na reakcje 13:10 - bezsensownie strzelasz łamiąc regulamin - zagłuszasz 14:15 - po co wchodzisz do pomieszczenia, które zabija? 14:30 - kulturka (zaczynasz kurwować i wyzywać mapę za swój błąd) No i poprzedni fk, którego już wyjaśniłem czyli jednym zdaniem miałem prawo przerzuić Cię do TT. No i jeszcze dodam zasady konkursu w którym obecnie jesteś, czyli Drużyna Strażników v2 :*ZAKAZ GRANIA NA FRAGI *PRZESTRZEGAMY REGULAMIN SERWERA A teraz co do wyzwisk skierowanych w twoją stronę : 15:53 - po co prowokujesz i zamiast po prostu wejść na to forum i napisać tą skargę musisz powiedzieć, że ją piszesz i jeszcze grozić mi stratą guarda? 18:10 - do zobaczenia na forum Netherslay, to chyba kolejna prowokacja skierowana w moją stronę (no i to zaczyna wszystkie wyzwiska skierowane do Ciebie) 18:39 - zaczynam uspokajać graczy 21:32 - kolejny raz uspokajam pisząc na $ 22:07 - również Ex zaczyna uspokajać 24:56 - Huczin również uspokaja gracza KONFUŚ 25:03 - Ja też piszę na $, że jeśli KONFUŚ będzie tak dalej mówił to dostanie mute No i nie mówiąc już o tym, że mówienie na pojedynku po każdym zabójstwie dowidzenia nie jest zbyt miłe. Jeszcze jeśli chodzi o prowokację to nie powinno pisać się skarg jeśli na serwerze są admini i guardzi, jedynie na aasingo złożyłeś zażalenie na u@ i został on ukarany na nikogo innego więcej więc nie rozumiem powodu złożenia skargi za prowokację. Przez cała rundę mówisz, że składasz skargi na osoby których nienawidzisz więc powiedz mi jak było z fk na mnie zrobiłeś też go, bo mnie nienawidzisz? Jak widać zasłużyłeś sobie na taką reputację jaką masz i jestem w stanie Ci obiecać, że jeśli na serwerze byłaby nawet cała administracja JB to i tak nie udało by się tego uspokoić EDIT: 1.Obejrzyj demko ceberi co faktycznie robiłem podczas gdy mnie zabijałeś dopiero potem się wypowiadaj. 2.Na każde u@ reaguje, albo kickiem albo upomnieniem jeśli tak nie było to proszę mi to udowodnij 3.Zabijanie odrazu polega na tym, że nie dajesz karniaków tylko zabijasz a nie na reagowaniu na polecenia w 0,001 sekundy. 4.Wykonywanie poleceń natychmiast to zasady więźnia, polegają one na tym że jeśli masz po otworzeniu celi bezruch na środku lasera to masz iść na środek lasera natychmiast, a nie błąkać się po mapie. No ale jeśli dałeś mi już wycinek z regulaminu to i ja go tobie dam chociaż nadal upieram się na tym, że nie obejrzałeś nawet demko bo wyraźnie na nim widać że polecenie wykonałem natychmiast 5.3 Prowadzący musi dać więźniom czas na wykonanie polecenia, tyle, aby było to wykonalne przez każdego niezbuntowanego więźnia. Prowadzący może odliczać, ale nie musi. Zakazy obowiązują od razu po wypowiedzeniu ich przez prowadzącego, jeżeli wiezień łamie zakaz w chwili wypowiedzenia, prowadzący powinien dać mu odpowiednią ilość czasu na reakcje (zazwyczaj 3s. wystarcza) (jeżeli więzień przedłuża - zabić).@Huczin wykonałem polecenie natychmiastowo, nawet nie skończyłeś mówić a on już do mnie strzelał, no i nie nabijałem się z niego ani przez chwilę jedynie co powiedziałem to, żeby przestał już gadać (kiedy non stop mówił, że idzie pisać skargę i pożegnaj się z guardem) i poszedł na to forum. Edytowane 3 Lipca 2017 przez Netherslay 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huczin 301 Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Kick z CT nie był bezpodstawny, Netherslay uważał że nie minęły 3 sekundy na reakcje a ty go zabiłeś. Zresztą odrzuciłeś FK bo to był @Netherslay , a wszyscy wiedzą że go nie lubisz bo przez niego straciłeś guarda. Gdyby był to ktoś z kim nie masz na pieńku to nie byłoby tej skargi. Sam przyznałeś na tej samej mapie że piszesz skargi na ludzi, których nie lubisz i Cię denerwują. I przez takie zachowanie jesteś szkalowany przez część serwera Co do Konfusia i Lemona to tak trochę przesadzali, ale później przestali po, UWAGA, upomnieniach exa i Netherslaya Może ex i Netherslay na początku się trochę z Ciebie nabijali, ale zrozumieli później swoje złe postępowanie i się ogarnęli i zwracali uwagę reszcie Nwm dlaczego mnie wymieniłeś w tej skardze, bo jedyne co zrobiłem to zmutowałem wszystkich graczy na chwile (Pokazywałem jak Ceberi mutował jedną osobę, gdy miał guarda ) Nic nie napisałeś na u@ ani nic na sayu czy przez mikro że cię to uraziło, więc czemu się teraz czepiasz na forum?? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonWoy 311 Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Sytuacja z Netherslay'em Nie wnikam kto ma z kim na "pieńku". Nie dałeś mu 3 sekund na reakcje, a następnie go zabiłeś Popełniłeś FK na nim i odrzuciłeś, więc zostałeś przeniesiony do TT Ex.! i Huczin dlatego, że nie potrafiliście się opanować w dogryzaniu ceberiemu otrzymujecie po ostrzeżeniu <NO NAME> za prowokację i nadużywanie mikrofonu otrzymuje bana na 6h oraz pmuta KONFUŚ za prowokację otrzymuje bana na 1h 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonWoy 311 Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi