eS' 84 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Nick:Salming./eS' Powód rezygnacji: Brak chęci gry z obecnym "towarzystwem" na serwerze oraz z niektórymi guardami/adminami. Cos od siebie: Póki coś się nie zmieni na JB GO, nie będę tam wchodzić za dnia. Jedynie nocami da sie tam grać normalnie, w atmosferze miłej, zabawnej i przyjaznej. O ile nie wpadnie ktoś z administracji psujący całą atmosfere. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Mort| 249 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Co?! eS zdziwiłeś mnie tym postem, po tobie się nie spodziewałem tego trudno.. Wbijaj jak najczęściej ! ;3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Lipca 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 W ciągu 3 dni napisałeś 3 rezygnację i parę nieobecności. Czy to normalne? Proszę, zdecyduj się w końcu bo to jest nabijanie postów i za takie zachowanie można dostać warna. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eS' 84 Opublikowano 4 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 (edytowane) 2 rezygnancje i jedną nieobecność dla ścisłości Tamtą rezygnacje anulowałem na prośbę Jana i zmieniłem na nieoecność. Ale w ciągu tych kilku godzin wydarzyło się tyle na tym serwerze, że masakra. Za dnia tam się nie da grać. Edytowane 4 Lipca 2017 przez eS' 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Przyjęta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi